Hur man köper Designer-saker för mindre

 

1.

Köp försäljningen. Även de mest krävande butikerna behöver flytta varor. Handla när butikerna försöker göra plats för nästa säsong, och du kommer sannolikt att ta en hel del. Shoppinganalytiker har beslutat att helgen kring presidentens dag är när alla butiker har de bästa erbjudandenen; men säsongens försäljning sker hela året.

2.

Planera en shoppingresa till närmaste varuhus. Designerbutiker som Kenneth Cole och Louis Vuitton är inte tillgängliga i alla städer. De flesta stora städerna har dock Dillards eller Macy s. Dessa butiker gör designerartiklar tillgängliga för alla, och de tar ibland mindre ut än vad du betalar på designerens egna butik.

Hitta designerns försäljningsställen. De är inte alltid lätta att hitta, men designer märken som Coach, Ralph Lauren, GAP och Calvin Klein har butiker för varor som inte säljs när de var i butikerna. Ibland har dessa objekt en liten defekt som de flesta aldrig någonsin skulle märka. Outletbutiker erbjuder designerartiklar till en bråkdel av kostnaden du skulle betala i köpcentret.

4.

Hämta rabattbutikerna som har designerartiklar. Butiker som TJ Maxx, Marshalls och Gordman s mottar objekt från designers när de inte sälja i butiken. När de här föremålen slår på hyllorna i dessa rabattbutiker betalar du betydligt mindre.

5.

Besök begagnade butiker. xpect att gräva genom rackarna för att hitta den där pärlan, men designerartiklar är tillgängliga hos vissa begagnade butiker. Leta efter begagnade butiker med en strikt politik om skräpskläder för att hitta de bästa erbjudanden som fortfarande är goda kvalitet.

6.

Bläddra igenom garageförsäljning i pittoreska stadsdelar. Ibland har designerartiklarna som finns i dessa garageförsäljningar fortfarande de ursprungliga taggarna på dem. När du handlar i exklusiva stadsdelar ökar du kraftigt dina chanser att hitta designerartiklar till priser i garage.

Designerartiklar har ett bra utseende, stil och kvalitet, men de kan bära en orimlig prislapp. Bara för att du inte har råd med designmaterial betyder inte att du måste gå utan. Håll dig med dina vänner och hitta designartiklar till en bråkdel av kostnaden.