Hur man låser haka en hårväv

 

1.

Tvätta håret högst en dag innan du lägger in din väv. Svagt smutsigt hår fungerar bäst för en väv.

2.

Ta en vän sätta ditt hår i cornrows. Du kan antingen göra det i raka horisontella linjer eller med koncentriska cirklar. Tie av dina cornrows och binda ihop dina ändar.

3.

Låt din vän trycka din spärrhake genom den under den cornrow du skapade.

4.

Separera ditt lösa hår i små sektioner, vika strängen i hälften och placera en sektion på din spärrhake. Om ditt vävhår kommer i ett spår eller sys ihop, skär av den sya kanten.

5.

Lås din spärrhake och dra halva strängen genom cornrowen. < /p>

6.

Ta dina två strängar och binda dem i en knut för att hålla din vävsträng på plats. Vissa metoder kan också använda lim, men det kan bli rörigt.

7.

Gör detta för hela ditt huvud, arbeta över flätorna eller i en koncentrisk cirkel, beroende på hur du flätat dem i steg 2.

Tips och varningar

  • När du köper hår, försök att köpa 100 procent humant hår om det är möjligt. Syntet hår kommer inte att vara lika bra eller ser lika bra som mänskligt hår. Se Resurserna för några leverantörer.
  • Genom att använda en låskrok för att sätta i en väv kan du enkelt använda lös hår för en väv. Det är en alternativ metod att sy i ett spårväv och gör att du kan ha ett vackert huvud med långt hår. Att lägga i en väv med en spärrhake är mycket lik tekniskt för att skapa en spärrhake. Se till att du har en vän till hands för att hjälpa dig.