Hur man monterar en bra korrekt

 

Så här monterar du en bricka korrekt

1.

Mäta bandstorleken med en ostodad behå. Använd mätbandet och mäta under din bustline. Var noga med att bandet är parallellt med marken. Se till att du andas ut hela luften ur lungorna innan du tar den slutliga mätningen. Du kommer att vilja ha det minsta mätvärdet möjligt.

2.

Skriv ner numret, avrundning till närmaste heltal. Om mätningen är jämn, lägg till 4 tum. Om mätningen är udda, lägg till 5 tum.

3.

Ställ rakt med armarna vid din sida och mäta din byst i sin fulla del för att mäta din koppstorlek. Se till att mätbandet är parallellt med marken. Runda till närmaste heltal och skriv detta nummer nere tillsammans med bandstorleknumret.

4.

Subtrahera ditt bandmätning från bustmätningen för att beräkna bh-storlek. Resultatet används med följande riktlinje: 0 tum till 1/2 tum är en AA cup1 / 2 inch till 1 inch är en A cup2 inches är en B cup3 inches är en C cup4 inches är en D cup5 inches är en DD eller E cup6 inches är en DDD eller F cup

Tips och varningar

  • Alla mätningar mer än en D-kopp kan vara mindre noggranna.
  • < li> De flesta underkläder specialaffärer kommer professionellt att mäta din bh storlek och denna tjänst är gratis. Är du osäker på om din bh passar ordentligt? Innan du köper en BH, bör du mäta dig själv för att säkerställa en lämplig passform. Använd den här guiden för att hjälpa dig.