Hur man ökar dina hår Shine

 

1.

Titta på ditt flatiron, krulljärn eller annat objekt du använder för styling. Om den har en filmig finish på den så är det ett tecken på att du har

uppbyggnad på håret. Rengör dessa objekt genom att blanda med vatten och natron och torka ner dem medan de är

självklart urkopplade. Doppa bara en trasa i vatten och lägg lite bakpulver på den så det bildar en pasty konsistens. Torka sedan ner den med en ren sida av duken.

2.

Du bör göra en sköljsköljning för ditt hår ungefär en gång var tredje vecka eller så. En enkel och billig sköljning kan göras hemma genom

med hjälp av följande recept.
1/4 kopp vinäger
1 kopp kallt vatten
Häll detta över torrt hår och låt det sitta några minuter.
Ta sedan en kall dusch och tvätta håret som du normalt gör.
Det här fungerar bra, eftersom syran i ättika bryter ner alla föroreningar som cigarettrök, vanlig förorening, rök och smuts etc. och hjälper ditt hår att se glänsande och uppfriskande.

3 .

Ett annat enkelt steg är att tvätta håret utan vatten. Överflödiga produkter i ditt hår är den främsta orsaken till tråkigt hår. Applicera schampo för att torka håret och skölj det ut som vanligt. Detta hjälper ditt hår för att när ditt hår är vått bildar det en barriär mellan ditt hår och ditt schampo. När du tvätter håret innan det fuktas är det ingen barriär i mitten så det blir mer uppbyggt ur ditt hår.

4.

Leta efter schampon med en naturlig botanisk kallad kassia . Läs bara ingredienserna och se om den är listad som en. Den här naturliga

botaniska hjälper ditt hår att ligga smidigt och verkar skina. Det finns också andra naturliga botaniska ämnen att leta efter i schampon. Läs bara ingredienslistan och se om ditt schampo innehåller några. Många hårvårdsprodukter kommer att betona det när de innehåller dessa botaniska ämnen som Pantene s Nature Infusion-linje.

Vi vill alla ha vacker glänsande hår, men med produktuppbyggnad kan det vara svårt att uppnå det. Det är viktigt att du regelbundet klargör ditt hår och rengör de föremål du använder för att stylera ditt hår.