Hur man ser yngre ut

 

1.

HAIR- När du väljer en frisyr, vill du hålla den på kortsidan. Långt hår ser tunnare ut och har förmågan att få dig att bli trött och sliten. Välj något mellan hak och axel längd och lägg till lager. Lager lägger till fullhet och studsar och smickrar alla ansiktsformer.

2.

SKIN-I 'är säker på att alla är medvetna om skadorna som solen kan göra mot huden. inte, stanna ute av solen !!! eller åtminstone under långa perioder, och glöm inte din solskyddsmedel! Solskador är nummer 1 orsaken till för tidig åldrande och vem vill ha läderhårig hud? Förutom att du undviker solen bör du också.

* Ät apelsiner - konsumera minst 75 mg C-vitamin varje dag kan hjälpa till att förhindra rynkor och fina linjer. (Det finns cirka 75 mg i en medellång grapefrukt.)

* Exfoliate-scrubbing away död hud kommer att lämna dig hud ser och känner sig frisk och ung. Skruvas inte hårt! Jag föreslår att du använder hemlagad scrubs med havssalt eller socker. Dessa exfoliants är mindre slitstarka och billigare än några av alternativen.

* Använd rätt smink - Undvik pulver av något slag om möjligt. Pulverkonfiguration tenderar att sätta sig i fina linjer och rynkor gör dem ännu värre än de faktiskt är. På dagens marknad finns det många typer av krämiga skuggor och rodningar som inte visar dina brister.

*

3.

Några andra snabba tips;

* Stå rakt upp!

* Få gott om sömn. (Det enklaste sättet att avvärja mörka cirklar och påsar.)

* Om du över 30 inte överpluckar ögonbrynen. Chanserna är att det inte kommer att växa tillbaka.

* Tenn naturligt smör tänderna. Kombinera 1 tesked soda med 2 droppar väteperoxid. Borsta på med tandborste. Låt sitta i ca fem minuter och skölj. svälja.

u0026 quot; Din enda så gammal som du känner. u0026 quot; Förutom de stora tankesätten kvinnor vill vi idag inte känna sig unga, de vill se yngre också. Här är några skönhets tips som är säkra på att ta av sig tio år.