Hur man tar hand om hårperma

 

1.

Hårpermer är bra om du får en bra som gör livet enklare. Tillsammans vem vill ha dåliga hårdagar? En perm kan göra en frisyr sist så länge du behöver det bara på grund av den extra kropp som den ger. Därför, om du har pengar kan det vara värt det för dig att få en.

Det första du behöver är en erfaren stylist som gör mycket perms. Du tar en stor chans när du tillåter en kemikalie så stark som ett tillstånd att göra av en nybörjare. Det är särskilt viktigt om du har mycket torrt eller gallrande hår.

2.

När du har perm så är du säker på att du gör det enligt instruktionerna och inte shampoo håret i 24 timmar eller mer, ju längre desto bättre. Oavsett om det är så krusigt perm eller relaxer så stämmer det. Efter det att du inte har shampoo, behöver du inte shampoo men en eller två gånger i veckan. Avslappnat hår kan gå så länge som två veckor om håret är väldigt torrt. Hårförmåga förändrar hårets konsistens, så det är ' Det är inte samma hår som du hade innan det var gjort. Det är verkligen viktigt att använda professionella hårprodukter som har en låg pH under 7. PH-skalan går från 0-14, under 7 är sur och över är alkalisk. Den bör specificera för kemiskt behandlat hår på produkten, vilket kan vara färgbehandlat hår eller perm.

Nu när håret har en PH över 7 på grund av att du måste balansera det med hjälp av produkter under 7 så är det därför de namnge dem PH balanserat. Den här nya strukturen är mer känslig, eftersom du har ändrat hårstrukturen. Du behöver veta dessa grunder så att du förstår varför det finns behov av speciell hårvård. En lätt balsam ska användas för att lägga till fukt.

När du torkar håret ska du inte använda mer värme än nödvändigt. Om du har ett lockigt hår, använd en god mousse eller gel för att täcka för skydd och för att undvika frizz. Dessutom, för att säkerställa jämn fördelning av kamprodukten genom att sedan plocka försiktigt till separata krullar. Torka med en diffusor upp och ner för volym, scrunching / squeezing hair hela tiden.

4.

Avslappnat hår måste ha en ledighet i balsam, och för bästa resultat är det en bra idé att torka naturligt eller använda rullar. Touch ups ska göras var 8: e vecka, dock måste ny tillväxt vara övervägande. Det är bäst att vänta tills det är en tum av jungfruhår innan det är gjort.

Krulliga perms behöver inte vara permed så ofta några sist så länge som 6 månader eller mer beroende på vård och ny tillväxt. När håret blir svårt att hantera är det dags för en ny perm, för att inte stressa håret genom att arbeta med curling irons, reta och överdriven hårprodukt.

Hårpermer kommer att vara runt så länge vi vill att de ska räta, krulla och lägga till kropp. Allt vi behöver gör är underhållet tills det är dags att göra det igen.

Hårpermer är fortfarande lika populära som någonsin tror på det eller inte! Detta beror på att de lägger till kropp och gör styling håret mycket enklare. Självklart måste du ta hand om det ordentligt, annars vann det inte så länge som det borde och vunnit inte heller bra. När du har lämnat salongen är det här på dig. Därför behöver du veta hur man bryr sig om det eller drabbas av konsekvenserna.