Hur man väljer en kvalitet Fur Coat

 

1.

Låt det vara känt för din signifikanta andra att en päls skulle göra dig väldigt glad. Om du är singel, börja spara eftersom en kvalitet päls kommer att köra dig upp till $10.000.

2.

Fråga en riklig flickvän eller släkting att handla med dig om du gör det har inte bra solida relationer med lokala furrier. Din vän kan få dig förbi affärshållarna som är ute efter att peddle mindre än perfekt päls till intet ont anande köpare. Furriers vill inte alienera vanliga kunder, så om du är med en vän som har det bandet med säljaren, låt henne prata medan du tittar och försöker på pälsen.

3. < / p>

Var försiktig med päls från vissa länder. Liksom många andra varor sålda idag har kineserna mättat marknaden, även i högre slutbutiker, med lägre kvalitet päls. De vet hur man förbereder det yttre skiktet så att det ser ut och känns som toppkvalitets grejer. Ryssland är en annan stor källa till nedre änden päls.

4.

Leta efter päls som är gjorda i Amerika. Om du verkligen vill ha den högsta kvaliteten, välj en europeisk päls, men förvänta dig att betala dubbelt pris.

5.

Stick med kända designeriketter eftersom en designer s rykte ligger på förväntan av hög kvalitet.

Tips och varningar

  • Några exklusiva varuhus, som Saks Fifth Avenue och Neiman Marcus, erbjuder separata butiker för sälja pälsar i sina butiker.
  • Känn pälsen, kolla på sömmen och se till att du undersöker innerfodret. Du tittar på kappans övergripande hantverk.
  • Oavsett hur politiskt oriktigt det kan vara i vissa kretsar att ha på sig äkta päls har det skett aura kring mink- eller sabellskiktet som gör att kvinnor känner sig oerhört rika och bortskämda. Dessa kvinnor brukar vara, eftersom minkrockar är väldigt dyra, men du kan ta några av dessa tips för att välja en kvalitetspäls.