Hur man väljer en väska

 

1.

Bestäm vad du behöver tygväskan för. Tappa inte blommigt korgar för din arbetspåse och pärlstav läder vunnit gå bra på stranden. Se till att väskan är hållbar och modig nog att stå upp till var du ska bära den.

2.

Bestäm storleken. Om allt du tar till jobbet är en vattenflaska och en tunn fil, välj inte någon gigantisk väska där filen kommer att falla runt och bli böjd. På samma sätt borde en strandpåse vara tillräckligt stor för en handduk, vatten, solskyddsmedel, snacks, skal du samlar och alla andra saker du till eller från stranden.

3.

Välj en färg. Arbetspåsar är mest moderna i fast material eller med en subtil design så det är åtminstone något professionellt. Strandpåsar kan matcha din baddräkt eller ha en funkig design med blommor och solar för att återspegla en dag på stranden. Ingen bryr sig om vilken färg totot du väljer i kundvagnen om dina matvaror.

4.

Välj rätt material. Läder ser mest professionella ut; Gör inte pläd eller vinyl för arbete, särskilt på en tote väska som har en stor platt yta som ökar materialets billighet. Wicker är söt för stranden, men inte allt som hållbart. Canvas är ett bra val för mycket användningsområden, eftersom det är hållbart och lätt tvättbart.

5.

Var uppmärksam på stängningar och fack. Om du arbetar i ett regnigt klimat kanske du vill ha en arbetspåse som har en blixtlåsad topp för att hålla dina arbetsfiler torra. Du kanske också vill ha minst en lång, tunn delare så att filerna också stannar upprätt. Om din väska tjänar till att bära vatten på en vandring, vill du ha en öppen topp så att du kan nå den medan du fortsätter flytta och lätt tillgång till kasta i några stenar och snygga träbitar du hittar. påsar inuti så att du enkelt kan lagra dina nycklar, pengar och andra saker som kan komma ihop med din handduk och solskyddsmedel.

Tips och varningar

  • Beach påsar är bäst utan blommor, pärlor, rhinestones och andra prydnader som kan bli smutsiga i sanden eller smälta i solen. Dessutom, om du väljer en fin mjuk strandpåse kan den dubbla som en kudde medan du ligger i solen
  • Välja funktion över mode. Söt små väskor kan falla ihop på sitt söta lilla sätt. Du vill ha något som kan dra klippor om det behövs.
  • En väska kan passa alla dina behov , ett tag. När det börjar bli rattigt kanske du vill välja en annan arbetspåse så att du inte ser ut som du går in på kontoret för att fungera som en väska dam.
  • Don u0026 # x201 9; t bär mer än en tote väska Det gör att du ser ut som om du ska camping. Om du inte bär extra för en dag, se till att en väska är tillräckligt stor för att passa alla dina behov. Om inte, behöver du en större väska.
  • Tote väskor har länge varit det bästa sättet att tote saker runt. Det är förmodligen hur de fick sitt namn. Men du vill inte välja en tote väska som sticker ut som en öm tumme med din kostym eller ser ut att den tillhör en disco club när du går till stranden. Du kan välja en tote väska som passar dina saker och dina behov med några enkla steg.