Hur man väljer hårklippande saxar

 

1.

Se till att knivarna på hårklippningsaxlarna är skarpa och spetsiga.

2.

Se till att de hårklippande axlarna du väljer kommer med minst en 5 års garanti.

3.

Bestäm vilken hand du föredrar, höger eller vänster. Välj vänsterhåriga sågar om vänster är din dominerande hand.

4. Välj en bladtyp, välj avfasade blad för skikt eller avsmalnande skär och välj konvexa blad för vanliga skärningar och glidskärning.

5.

Välj handtag grepp. Välj om motstående grepp om din skärstil innebära långfingret, offset-grepp om du använder ditt ringfinger och kranhandtag om du tenderar att bygga upp muskelspänning i handleden och axeln när du skär hår.

6.

Välj ett tumgrepp. Välj ett avstängt tummehandtag för ökad komfort, anatomiska tumgrepp för större rörelse, roterande tumgrepp vilket minimerar tumörrörelsen eller standard som har avtagbara, reversibla grepp.

7.

Bedöm bladlängden, favoriserar korta blad som mäter mindre än 6 tum för detaljerad skärning eller längre blad över 6 tum för användning på tjockt hår och skapande av populära stilar som bobs.

Tips och varningar

  • Kontrollera alltid med stylistpublikationerna om du vill ha en önskad klippning med ett par grundläggande hårklippningsaxlar. Visa grossister för salongutrustning för det bredaste urvalet i nuvarande hårklippningsaxlar.
  • < li> Aldrig klippa håret till en annan person utan att avslöja din haircutting certifiering, erfarenhet eller brist på det. Oavsett om du är en nybörjare som vill spara pengar på hårklippningar eller en certifierad stylist som börjar med att hitta rätt par hårklippare, är det första steget för att skapa professionella resultat. Professionella och ambitiösa stylister kan hitta hårklippare på skönhets grossister, salongförsörjningshandlare och specialbutiker. Oavsett var du köper dem, genom att bedöma tillgängliga skär och matcha dem med önskad stil och personlig hårklippningsmetod, kan du välja ett par saxar som kommer att hålla i många år framöver.