Så här applicerar du falska / falska ögonfransar

 

1.

Köp ett par falska ögonfransar och lim. Din närmaste skönhetsaffärsbutik, lokala läkemedelsbutik, matbutiker, jämn mål och walmart säljer dem. Prisintervallet är 0,99 till 10,00. Jag har använt billiga till dyra Mac-enheter och fann Ardell-fransar för att vara längst och faller inte av. Jag har även haft dem som körs på rullkustfartyg! De brukar vara 2,97-3,99. Ibland kommer ett litet förpackningsmaterial med sig, om inte köpa lim. Jag rekommenderar Ardell Lash Grip Eyelash Adhesive, som är 2.00+. svart, föredrar jag klart.

2.

Kläm fast ögonfransarna. Sätt på dina ögonfransar och se om några ändar pekar på dina ögon. 'Jag gillar inte ändarna som pekar på utsidan eller inuti hörnen av mina ögon.

3.

Vrid ögonfransarna så att det blir lättare att applicera på dina fransar. Om det är rakt blir det lättare. Jag brukar bara vikla den runt en av mina fingrar så den är väldigt böjd.

4.

Sätt på limbandet. Se till att varje del är täckt. var noga med att lägga lite mer på ändarna, eftersom om det inte har tillräckligt med lim kommer ändarna att avskalas. Detta förhindrar det.

5.

Placera ögonfransarna direkt se till att det rör sig om dina limar. Kontrollera om det är lim som gör att du sitter fast i botten på toppen innan limet torkar.

6.

Gör den andra

7.

Jag brukar applicera mascara innan jag krullade vipporna eftersom det gör den falska och de riktiga fransarna smälter väl samman.

8. < / p>

Curl-fransar. Var försiktig så att du inte trycker för hårt, eftersom de falska fransarna är riktigt lätta, så trycka försiktigt. Nu har du vackra fransar!

* Du kan återanvända dina fransar. förvara dem i ett torrt utrymme eller i behållaren som de kom in. Släng dem bort när de ser raggedy ut.

Tips och varningar

  • Vänligen steg tillbaka och ta en titt på dina ögonfransar, se till att det är symmetriskt. Du tror inte hur många tjejer jag har med krokiga ögonfransar och det kan ha Jag har alla förhindrats om de bara gjorde en dubbelkontroll efter att de gick ut genom dörren.
  • Du kan återanvända ögonfransarna.
  • Är du som jag och inte född med frodiga långa ögonfransar? Du kommer se stjärnor på TV och på tryck som sportar dessa fräscha fransar och gissar vad de är falska! Även mascaraannonser behöver hjälp av falska ögonfransar. Det är så enkelt att du kan bära det varje dag eller vid speciella tillfällen. Och jag ska visa dig hur lätt det är.