Så här applicerar du ögonskugga för utekväll (smokey eyes)

 

1.

Applicera basprimer över dina ögonlock samt din nedre ögonlinje. Denna brunn hjälper din ögonskugga att hålla längre och ta bort färgpigmentet i din ögonskugga.

2.

Sedan vill du applicera den lila ögonskuggan som halvvägs in i din övre och nedre ögonlock som lämnar det yttre hörnet. Applicera den svarta ögonskuggan i det yttre hörnet av övre ögonlocken, blanda det i vecket, vilket ger dig den dubbla effekten av båda ögonskuggorna. Ta din markeringsögonskugga (rispapper) och applicera den på din panna i benet och blanda den nedåt och in i dina inre ögon.

3.

Nu vill du ta din eyeliner och gör en linje över från ditt inre öga till ytterdelen. Detsamma görs för den nedre ögonlinjen. Använd din smodge borste du vill smyga i eyeliner, upprepa samma steg för nedre ögonlinjen. Då kommer sist men inte leasing svart MASCARA (vilket märke som fungerar för dig är bra). Ta dina ögonfransar mot himlen som går åt sidan för att öppna ögonen.

Tips och varningar

  • Var försiktig när du smoddar du inte vill koka dig själv i ögat.
  • Om ögonen verkar för mörka efter att ha applicerat lila och svarta ögonskuggor, använd en liten högljus direkt in i ögatlocken för att minska den mörka effekten.
  • Smokey lila ögon för en natt ute i stan.