Så här hittar du den oljekontrollerade hudvårdssekreteraren

 

1.

Först försäkra dig om att dina smink och hudvårdsprodukter är gjorda för fet hud. Dubbelkontroll för oljeprodukt, eftersom en gång i en kosmetisk räknare fick jag pulver för kombination istället för fet hud.

Oroa dig inte, det finns ingenting i mjölk av magnesia som är skadligt för huden. Magnesia Hydroxide är den viktigaste ingrediensen i Magnesia Magnesia och det absorberar verkligen oljan på ditt ansikte.

3.

Köp Philips 'varumärke Milk of Magnesia, den har 500 mg Magnesia Hydroxide. Det finns också en stor flaska utan namnet på dollarkorgen med 400mg som mattar mitt ansikte. Mitt ansikte brukade bli fet 20 minuter efter applicering av smink.

p> Tvätta händerna noggrant och sätt den här oljebestämmande primeren över din solskyddsmedel efter att ha väntat i ca 20 minuter för att din solskyddsmedel ska torka. Skaka flaskan och häll Mjölken av Magnesia i koppen medföljer och lätta dig djupt fingertopparna i vit vätska. För att hålla din flaskaförorening fri kasta bort någon extra vätska i koppen, häll inte vätskan som du rörde med fingrarna tillbaka i flaskan. Nyckeln till att använda Mjölk av Magnesia använder en mycket liten mängd.

5.

Använd 1 eller 2 droppar och ljust klistra över det hela ansiktet. Applicera bara noga så att du ansiktsfett känns knappt fuktig. få vita ränder då vet du att du använde för mycket.

6.

Låt ditt ansikte torka en minut och använd sedan din smink. Använd oljeblottark om det behövs om några timmar. För att spara pengar kan du också använda de här toalettsätena på badrummet, de är samma typ av material som oljebladsarket. Vem vet att det var så många oljebestämda hudvårdshemligheter i badrummet!!

Tips och varningar

  • Häll mjölken av Magnesia ur den blå flaskan
  • Njut av att ha ett glansfritt ansikte!
  • Se till att du hittar den ursprungliga Philips-versionen, inte en smaksatt .
  • Använd inte för mycket.
  • Det är svårt att hålla glansen i avlopp när du har fet hud. Det finns massor av ansiktsmakeupsprimrar och oljekontrollerade lotioner och serum där ute, men fungerar de? Inte många, och du slutar slösa så mycket pengar på att försöka olika som hoppas på det matmirakelet. Tja, det finns en billig oljekontrollerad hemlighet som förmodligen finns på ditt badrum just nu. Mjölk av Magnesia. Ja, det är rätt, det laxerande är faktiskt den bästa mattifierande oljebestämmande hudvårdsprodukten! Håll glansfri med tipsen nedan.