Så här hittar du dina perfekta jeans

 

1.

Besök mer än en butik. Olika butiker kommer att ha olika märken och olika stilar. Ta en bra vän med dig som kan ge dig ärliga åsikter om de jeans du försöker.

2.

Ta så många par jeans in i omklädningsrummet som affären tillåter. Om du försöker på ett par som ser bra ut, men är fel storlek kan du be din vän att få rätt storlek för dig.

3.

Kontrollera om det finns luckor i baksidan när du försöker på dina jeans. Sätt dig ner och hugga som om du plockade upp något. Fråga din vän om de kan se dina underkläder. Om de kan, är jeans inte rätt passande för dig. Dessutom sitter du ner för att se om bottenkanten kommer upp. Detta händer ibland när du korsar dina ben. Om jeansna drar upp och visar dina strumpor när du sitta ner, de är inte rätt passande heller.

4.

Utvärdera passformen i jeans. Gå runt och sätt dig ner för att se hur de känner sig i grenområdet. Om de är för täta, skulle du vara obekväm med dem hela dagen. Det perfekta paret av jeans borde känna sig snyggt, men inte för hårt eller trångt.

5.

Fråga din vän vad de tycker om varje par jeans du försöker. När någon annan kan få en bra bild av dig från alla vinklar, kan de upptäcka problemområden som du kanske saknar genom att titta i spegeln.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att behålla alla dina kvitton om du bestämmer att du inte gillar jeans senare.
  • Många människor hatar att handla för jeans eftersom det är så svårt att hitta det perfekta paret. Med så många olika skärningar och stilar på marknaden finns det ett perfekt par där ute för alla, men det kan vara svårt att hitta. är saker som både män och kvinnor ska leta efter när man letar efter nya jeans.