Så här spottar du en knock-off handväska

 

1.

Sömning

Titta på sömmen. Är det slarvigt eller inkonsekvent? Nyckeln här är att kontrollera sömmarna i mindre synliga områden som undersidan av påsen eller insidanfickorna. Om det är slumpartat eller inkonsekvent, säkra att det är en falsk.

2.

Lilla detaljer

Kontrollera blixtlåsningen. Se till att blixtlåset slipper och unzips med lätthet. Kontrollera också handtagen. Försäkra dem att de är lika långa. Slutligen, se till att logotypen är rak.

3.

Vård

Falska handväskor har vanligtvis inte vårdinstruktioner. De som gör, tenderar att vara slarviga eller enkla. Samma sak gäller en produktbok.

Material

Många år sedan fake plånböcker var gjorda av ett material som kallas PVC som gav den den plasten leksaksutseende. Nu har tillverkare av förfalskningar växt upp och började använda mer kvalitetstyper av läder, inklusive lammskinn. Med det sagt är kvaliteten på materialet ingenstans nära kvaliteten på high end designer etiketter. Förfalskade väskor tenderar att vara styva eller böja roliga. Slutligen, kolla efter en falsk kod i fodret. Riktiga väskor använder inte en falsk kod i foderet medan de falska kommer.

5.

Etikett

Liksom alla avancerade designer, är sys in. Men förfalskade väskor har varit kända att hänga från handtaget. För att inte tala om, de ser billigt ut, oklara, och kvaliteten på sömmarna är dålig. Kolla på felstavade ord eller löpande ord.

6.

Förpackning av produkt

Designerpåsar är i allmänhet förpackade med förpackningsmaterial som innehåller tissuepapper. Testa lådan för att försäkra att lådan inte är för stor eller för liten för handväskan. Se till att rutan är samma märke som det köpta objektet. Designerdammsäckar tenderar att bli tjockare och gjorda av bomulls- eller flannelmaterial.

Tips och varningar

  • Designerpungar och handväskor tenderar att vara dyrare delvis eller deras kvalitet och fina detaljer.
  • Förfalskade väskor och handväskor finns i varje hörn. Om din handväska är prissatt till en stjäl, är chansen att det är 'falsk, autentiska designerväskor, designer replikaer, designerväskor, billiga designerväskor, handväskor av faux designer, designerpungar, imitationstryck, imitationstäckor, väskor, väskor, vävstolar, handgjorda handväskor, handgjorda väskor, varumärkesväskor, luxary handväskor, läderväskor, läderväskor, mode, kosmetiska väskor, fendi-väskor, replikväskor, prada-väskor, hobo-väskor, kopplingspåsar,
  • Tyvärr kan många inte ha autentiska plånböcker eller handväskor med en prislapp på cirka $1500. Som en följd av detta tenderar vi att fokusera vår uppmärksamhet på internet och gatuförsäljare. Med handväskarnas popularitet är det inte konstigt så många Företagen är angelägna om att producera en knock-off-version av Gucci, Louis Vuitton och naturligtvis Dooney och Bourke. Faktum är att de rabatterade Gucci handväskor från sidogatan leverantören kan se ganska riktigt men det är troligt att väskan är en falsk.