Hur bli av med puffy ögon på morgonen

 

1.

Använd ett ispaket. Om du har en ögonmask som kan kylas, är detta att föredra, men även ett enkelt isförpackning är tillräckligt. Du behöver inte applicera det länge, men direkt exponering av din puffy under ögonen och locket på isen under 3 eller 4 kontinuerliga minuter kommer att ge dramatiska och omedelbara resultat.

2.

Hydratera dina ögon. Många kosmetiska företag gör krämer och lotioner speciellt för ögonen. Om du har dessa krämer är det dags att använda dem. Många kosmetikföretag gör också hydratiseringskläder för att applicera på ögonområdet . Dessa fastnar direkt i inflammerat område och lämnas på i 5 eller 6 minuter åt gången, och de fungerar också bra. Om du inte har någon av dessa kan du alltid gå i grundskola och använda gammal gurka . Tunna skivor av gurka som applicerats på ögonen (stängda, förstås) och lämnar det i 5 till 10 minuter kommer att uppdatera och rehydrera dina ögon.

3.

Använd smink till de -accentuera puffiness. Börja med en primer på ditt öga och lock för att skapa en köttfärgsbas, om dina ögon har mörka cirklar. Använd ögonskuggan för att skapa en skuggande effekt på ögonlocket där puffiness uppträder. Detta kommer att skapa en illusion av ett välviljat öga som inte är betent eller puffigt.

4. Använd eyeliner mycket sparsamt. Om du brukar använda eyeliner ovanför och under ögat, gör det inte idag. Det kommer bara att accentuera lockets lock och öga. I stället lägger du bara en liten mängd ögonlock i ögonets yttre hörn. Detta kommer att dra ögat ut, gör det brett och kommer att ta uppmärksamhet från ögonens delar som fortfarande kan vara puffiga.

5.

Krulla dina ögonfransar. Curling dina ögonfransar kommer att fungera som en slutlig kamouflage mot det övre lockets puffiness. Det är också ett glamoröst utseende, allt på egen hand.

Kanske var du ute lite för sent natten innan eller kanske du hade lite för mycket att dricka. Du vaknar och konfronteras med puffiga och inflammerade ögon som inte bara är en död givare till vad du var på för några timmar sedan, men är otroligt att starta. Med ett par snabba knep som läggs till i morgonrutinen kan du bli av med dessa telltale väskor och fortsätta med din dag.