Hur man behåller hälsosamt hår genom att återställa det med protein

 

1.

Tvätta håret med proteinrika schampon och balsam. Du kan antingen köpa dessa på din lokala butik eller skapa hemlagad proteinhaltig schampo och balsam.

2.

Konditionera håret med naturliga proteinbehandlingar. Populära lösningar inkluderar blötläggning av håret med äggvita eller majonnäs. När du använder dessa naturliga medel, följ samma instruktioner som traditionella balsam.

3.

Ät en proteinrik diet. Det är sant vad de säger: du är vad du äter. Att äta en balanserad kost som innehåller mycket protein hjälper till att bibehålla frisk hud och hår. Livsmedel som innehåller protein innehåller ägg, kött, bönor, nötter och gröna grönsaker.

4.

Köp ytterligare proteintillskott. Om du inte blir tillräckligt med din kost, titta på att köpa proteintillskott. Var noga med att undersöka rätt mängd protein som du behöver för din storlek och kroppstyp.

Öva hälsosamma allmänna hårvårdssystem. Konsumera protein är bara en liten bit av pusset. Använda andra hårvårdsmetoder som är hälsosamma för håret hjälper dig att återställa och skydda dina underbara strängar.

Intresserad av att upprätthålla ett helt huvud av friska lås? Önskar du kan återställa hårets styrka och glans? Om du någonsin undrat hur man får hälsosamt hår, så är protein ditt svar. Proteiner hjälper våra kroppar att fungera ordentligt; dessutom stärker håret hårsäckarna och främjar optimal hårväxt.