Hur man ger dig en hemlagad sockerskrub Microdermabrasion

 

1.

Blanda ett par matskedar socker och olivolja, honung för att göra en pasta. Lägg till en droppe eller två vatten. Detta är hela processen att göra skrubben. Det är super enkelt, snabbt och du har förmodligen redan ingredienserna i ditt skafferi.

2.

Börja med ett rent ansikte. Våt ditt ansikte med varmt vatten. skrubba i ansiktet och gnugga lätt i en liten cirkelrörelse, vrid sedan omriktningen och gnugga igen. Skölj med varmt vatten tills alla spår av blandningen är borta. Följ med din favorit fuktkräm.

3. < / p>

Repetera med sockerskrubben 2 till 3 gånger i veckan. Du kommer genast att se glödande, ljusare hud. Över tiden blir det yngre och fina linjer blir mindre märkbara.

Tips och varningar

  • Du kan använda denna hemlagade sockerskrubbe på hela kroppen. Om du använder på kroppen, använd ett grovt socker för bättre resultat.
  • Om du har en känslig hud, använd bara superfinsocker i ansiktet.
  • Om du har en känslig hud, använd endast superfinsocker på ditt ansikte. känslig hud, använd denna hemlagade socker scru b bara 1 gång per vecka.
  • Vi vill alla se unge ut, och över hela världen spenderar kvinnor miljoner på dyra anti-agingprodukter. Microdermabrasion är en av de mer populära metoderna för att få rynkfri, ungdomad hud. Prova denna skrubba 2 gånger i veckan och du kommer se fantastiska resultat. Din hud kommer att vara super exfolierad och kommer också att stimuleras för att producera mer kollagen. Vi vill alla ha sådana resultat.