Hur man gör läppar stå ut

 

1.

Applicera fundament över ett rent, fuktat ansikte. Du vill skapa en felfri blank duk som gör din läppfärgspop när den ställs in mot den. Glöm inte att klappa grunden på dina läppar också.

2.

Håll resten av din smink lätt och tonad, men se till att ditt utseende är snyggt och professionellt Om du går till ett opolerat blick genom att till exempel inte grooming dina pannor eller försummar att utjämna din hudfärg riskerar du att ringa onödig och oönskad uppmärksamhet på andra områden än dina läppar. Du kan definiera dina egenskaper och se polerade utan att använda mycket färg (se Resurser).

Håll en matt eller halvmattad yta över hela ditt ansikte. Undvik uppmärksamhet från läppområdet genom att använda skimmer eller gnist för detta utseende. Dust ditt ansikte med genomskinligt pulver innan du går ut och bär pulverfria blottpapper med dig för att absorbera glans på ditt ansikte under hela dagen.

4.

Välj en läppfärg som inte är nödvändigtvis mörkt, men är verkligen levande och levande. Du vet att en läppprodukt fungerar särskilt bra med din färg om det ser smickrande ut på dig även när du inte har någon annan smink. En högpigmenterad version av denna färg är ett bra val som du kan använda för att få dina läppar att sticka ut.

5.

Pensla eller klistra genomskinligt pulver över dina läppar. Spåra längs din naturliga läpplinje med en läpppenna i samma färg som din läppstift. Fyll läppar i med samma penna för att förhindra ringen runt munnen när din läppstift börjar blekna. Använd en läppborste, smidig på läppstiftet jämnt, var noga med att inkludera hörnen i munnen. Om du vill ha en klar glans för fukt och extra glans.

Tips och varningar

  • Du kan tona ner läskans skugga om du föredra lättare nyanser. Använd bara en glans över din rena läppfärg för att se till att läpparna fortfarande står ut.
  • Använd en ljusare färg i mitten av underläppen för att skapa en illusion av extra fyllighet.
  • Även om många smink ser använd ögonen som en kontaktpunkt, kan du vända på konventet för att hålla din stil fräsch. Experiment genom att sätta dina läppar i rampljuset. Touch-ups är enkla eftersom du bara behöver din läppglans eller läppstift i din väska. Ingen detaljerad konturering och blandning behövs för fantastiska läppar varje gång.