Hur man har vacker hud --- Kanske för evigt

 

1. På kvällen innan du lägger dig, använd en hård tvättduk och skrubba ansiktet med tvål och vatten. Skölj tvålen helt och torka huden.

2.

Sätt en grundläggande fuktkräm på dina armar, ben och nacke. Lämna helst grädden av ansiktet för att hålla det oljebeständigt och förhindra finnar.

3.

På morgonen applicera solskyddsmedel. Använd 30-40 SPL, eftersom du vill ha en solskyddsmedel som är ganska tung. Sätt den här solskyddsmedel på regn eller glans. Sätt på det absolut varje dag. Om du behöver återanvända det gör du det igen, speciellt om du spenderar bra Hantera tiden utanför.

Tips och varningar

  • Var noga med och använd solskyddsmedel till nacke, armar och ben också, särskilt på sommaren. 10 eller 15 år har huden fortfarande få rynkor.
  • Tyngdkraften kan orsaka droppar --- som du kan kirurgiskt fixa, men att hålla din hud ungdomlig utseende är svårare att uppnå om du inte har skyddat din hud med solskyddsmedel. Detta är ett bättre sätt att uppnå vacker hud än nästan alla dyra sätt som görs senare i livet som kräver mycket pengar ur fickan.
  • Hudvård