Hur man hittar Black Friday Sales

 

1.

Ställ in en Google-varning för termen 'Svart fredagsförsäljningsannons' i början av september, om inte tidigare. Om e-postmeddelandena blir svåra, förfina sökningen till att inkludera ditt geografiska eller presentintresseområde genom att lägga till fler sökord, till exempel 'Black Friday Electronics Sale'. Välj valfritt 'digest' -läge för att ta emot en en gång per dag. Även om du kommer att få oanvändbar information, är det här ett effektivt sätt att hitta Black Friday-försäljningen tidigt för användning både online och offline.

2.

Hitta försäljningsinformation från Black Friday via dina favorithandlare 'webbplatser. Ett av de bästa sätten att göra det är att anmäla sig till sina e-postlistor om det är tillgängligt. Om du är oroad över spam, kanske du vill skapa ett gratis e-postkonto tillägnad dina pengarbesparande företag. Mobiluppdateringar kan vara tillgängliga, men kostnaden för uppdateringar av textmeddelanden bör övervägas.

3.

Prata med dina lokala handlare innan Black Friday-stress och rörelse. Särskilt om du är en vanlig kund kan du kanske sva någon för att ge dig tips eller råd om förskott. Fråga om det finns ett sätt att bli underrättad om oanmälda och andra erbjudanden som erbjuds av nonchainbutiker. Dessutom kan en postbrevlista vara tillgänglig som innehåller information om Black Friday-försäljningen som inte tillhandahålls online.

4.

Besök webbplatser som är avsedda för försäljning och hemligheter från Black Friday. Dessa inkluderar forum och bloggar med dagliga uppdateringar, försäljningskoder och Black Friday-försäljningsråd. En primo-resurs är Bfads.net, som typiskt är utrustad med mobiluppdateringar. ShopLocal.com är ett annat bra ställe att hitta lokala försäljningsannonser online. Kontrollera listan över återförsäljare för att vara säker på att de du är intresserade av är inkluderade.

5.

Anmäl dig till en lokal tidningstidning om du planerar att inte sakna något svart Om du bor i en stor stad eller en stad, kan en stor del av informationen gå online. p>

Tips och varningar

  • Sök tips från svarta fredag ​​veteraner, till exempel föräldrar, svärföräldrar och vänner, även om du inte är en som normalt söker råd. När det gäller effektiva Black Friday-försäljningshandlingar och -tekniker kan de som känner till vara en stor hjälp.
  • Fråga någon semesterhandlare och du kommer att upptäcka att det aldrig är för tidigt att tänka på försäljningen, särskilt under den största försäljningsbonanzaen som kallas Black Friday. Utan en liten förberedelse kan du kanske hitta mer börda än fynd när du vågar ut butik. Läs vidare för tips om hur du hittar Black Friday-försäljningen tidigt och få ett hopp på några av tävlingarna.