Hur man klär sig på en Los Angeles Night Club

 

Dressing för en nattklubb i Los Angeles

1.

Ha på sig en klänning. Det spelar ingen roll om det är vinterens död. Kasta en kappa på över din klänning och få det att fungera. Se till att din klänning är nattklubb lämplig. Detta är vanligtvis en cocktail-, fest- eller klubbklänning. Alla kostymer och affärskortklänningar borde lämnas hemma.

2.

Komplimanger din klädsel med iögonfallande skor och se till att de matchar. De perfekta, snygga skorna kan göra en hel outfit och rundade lägenheter eller låga konservativa klackar kan bryta den, så välj klokt.

3.

Tillbehör. Kom ihåg att de flesta LA-klubbar handlar om stil. Om du inte känner personen vid dörren, måste du se till att du ser din absoluta så att du kommer in. För tillbehör, följ dessa enkla regler: gå inte överst, var enkel och se till att den lägger till den speciella känslan i din outfit.

4.

Om du vill bära en kjol, se till att den är i stil. Håll dig borta från casual, denimkjolar på LA: s heta fläckar. Klä upp en vanlig kjol med ett högt midja kjol och höghåriga klackar.

Håll det snyggt Bara för att din klänning är slanky, tätt passande och kort betyder inte att du kommer att bli tillåten inuti. För de kändisdrivna hotspots i LA är det viktigt att se ut som om du hör hemma. Titta igenom olika tidningar som In Style för kändisstilar, gå sedan till butiker som Forever 21 och H u0026 M för rabatterade versioner av utseendet.

Gör dig redo för din natt på Tinsel-staden. Varje helg - och vardag - i Los Angeles, klär sig Hollywoods fashionistas på nischerna och leder ut till stadens hetaste hotspots. Det här är inte din genomsnittliga stad. På de flesta klubbar, särskilt de kändisdrivna hotspots, kan du inte betala ett lock för att komma in. Du måste väljas. Så före din nästa natt i LA, kolla in dessa tips för hur du klär dig på en Los Angeles nattklubb.