Hur man klär sig sommar chic stil

 

1.

Använd ljusa färger, men håll dem till en gräns. Om du älskar chockerande ljusa pinks, balansera det ut. Använd en ljusrosa topp med en neutral kjol eller shorts och solbränna. Du kan alltid lägga till rosa tillbehör för att slutföra din outfit.

2.

Vet när du ska sluta. Lägger på smycken och tillbehör, det vill säga. Om du har på dig en vacker solkjole, ha en smycke, men vet när du ska sluta lägga på. Många bär ett halsband, örhängen och armband, som oundvikligen kan ta sig bort från önskat utseende.

< p> 3.

Sätt på en hatt. Sommartid är en bra årstid för att ha på sig de snygga hattar som du har gömt i din garderob under hela vintermånaderna. Tänk Kentucky Derby, tonat ner. Ljusa färger fungerar bäst och kan lätt accentuera en dressy outfit.

4.

Bär strappy sandaler. De ser bra ut med både jeans och solklänningar, vilket ger perfekt accent till någon outfit. Se till att du kan gå i dem innan du köper dem.

5.

Sport en sexig sarong. Om du är på väg till stranden, är en perfekt omslag den vibrerande mönstrade sarongen. De säljs på nästan varje baddräkt eller varuhus, och dessa kommer i alla färger och skärningar.

6. < / p>

Bryta reglerna. Om du älskar färgen orange eller brun, bära den! Höstinspirerade färger fungerar oftast bäst under höstmånaderna, men de kan också fungera för sommar chic stilar. Koppla ihop en orange tubplatta med en khaki kjol och bruna läder sandaler för en söt look.

Tips och varningar

  • En solbränna blir bra med din sommar ha på dig!
  • Misbruk aldrig en sommar look. Till exempel, att bära en baddräkt med gel flip-flops och en sarong till köpcentret är lite överkill.
  • När sommaren närmar sig och du förbereder dig för att bryta ut flip-flops och toppar, kom ihåg att den här säsongen tillåter din inre fashionista att dyka upp. Det är inte bara lätt att klä sig i sommar chic stil, det är otroligt roligt. Blanda livfulla sommarfärger med djärva mönster är helt acceptabelt under denna tid på året. Lär dig hur du följer de senaste varmvädretrenderna samtidigt som du behåller en chic, sommarutseende.