Hur man klipper flickor 'Hair With Clippers

 

1.

Förbered det område där du kommer att klippa hår. Om vädret är fint ute kan du klippa håret på gräsmattan, det här behöver inte mycket rengöring eftersom hårklippningarna faller rätt på gräset. Lägg en stol och få tjejen att sitta. Skär ett hål på toppen av en plastpåse, till exempel en ren soptäcka och lägg den runt flickan; Det här gör att det klippta håret glider ner i plasten och på marken.

2.

Klipp håret medan det är vått. Tänk på hårets konsistens innan du skär. Om flickans hår är vågigt eller lockigt och du skär det medan det blöt, kommer det att studsa upp när det är torrt och visas kortare än det var när du klippte det. Att klippa håret medan det är vått är att föredra för lockigt eller rakt hår, eftersom det ger dig mer kontroll över håret medan du skär.

3.

Bestäm hur du vill forma baksidan av hår. Om ryggen ska skäras rakt, kommer du att vara försiktig med att hålla en rak linje med dina klippare. Att använda ditt första stycke som en guide är en bra tumregel. Du kan ställa upp ytterligare bitar till varje nyklippt strängar för att hålla linjen rak. Om ryggen ska vara avsmalnande på sidorna, vilket ger en avrundad effekt, vill du klippa sidorna så att de gradvis blir lite kortare.

4.

Skapa smäll, om så önskas. Ju tjockare halsen betyder längre bak i hårbotten måste du rita linjen för smällen. När du har bestämt den här raden, skära du på samma sätt som du gjorde baksidan. Det är dock en liten skillnad med pärlorna. Båda kommer att vara raka eller avsmalnande för att böja något nedåt. För att få dem avsmalnande, använd klipparna och trimma smärtan så att sidorna är längre än mitten.

5.

Lägg till lager. För en skiktad look, ta en hårsträng och kamma den rakt upp. Klipp ut de önskade tummen från den här strängen och låt håret falla tillbaka på plats. Ta ett annat lager tillsammans med en del av den nyligen klippta strängen och kamma den rakt upp. Mät upp den här nyklippta strängen, gör samma uppmätta snitt med klipparna på den här nya sektionen. Fortsätt denna metod för hela hårets hår. Detta kommer att skapa lager i flickans hår.

Tips och varningar

  • Det är bra att använda hårklippningar för att hålla håret ur vägen medan du skär andra bitar.
  • I svåra ekonomiska tider är det viktigt att minska kostnaderna där du kan. Några delar av livet du kan skära ner är mat, resor och underhållning. Ett annat val är att skära dina barns hår istället för att ta dem till en skönhet salong. När du skär en tjejs hår, vill du ta dessa steg i beaktande.