Så här använder du en Browgel

 

1.

Välj vilken typ av panngel du ska använda. Det finns två huvudtyper: tonade eller klara. De tonade panna gelerna hjälper till att fylla i mellanslag om du har glesa ögonbryn. klara geler hjälper bara till att hålla varje hår på plats och få dem att bli snygga. Det är antingen ett bra val, men det är baserat på personliga preferenser som du vill använda.

Se till att dina pannor är ordentligt pluckade eller vaxade. En panna gel är endast avsedd för att se en titt, så all din prep ska göras innan du ansöker.

3.

Fyll i pennor med en ögonpenna efter behov.

4.

Borsta pannor i båge eller annan önskad stil med en pannaborste. Borsten som kommer med panngelen hjälper dig att göra mindre justeringar, men du borde ha den i den allmänna formen du gillar innan du ansöker.

5.

Öppna panna gel och torka överskottet på behållarens läpp, precis som du skulle med en mascaraborste. Du behöver bara mycket liten pannagel för att du ska se ut, så slösa inte bort vad du inte behöver. Plus, överflödig gel kan flingas när den torkar.

Borsta pannagelen på ögonbrynen en åt gången, börjar i ögonets inre hörn och borsta utåt med hårets hår. Använd borsten för att omforma dina pennor för precision.

7.

Smidiga pannor med fingret för att se till att det inte finns någon överdriven gel. Bara gräva det lätt över pannorna så att du inte störa formen på pannorna.

8.

Din panna bör nu ställas in! Tvätta några stränga hår som faller utanför browline för att avsluta utseendet.

Tips och varningar

  • Om du har rena browsar behöver du inte använda lika mycket smink. En väl preparerad panna bryr sig om ögat. Du kan få dina pannor att se ännu bättre ut genom att de blir professionellt tvättade eller vaxade åtminstone en gång så att du kan följa formen som görs när du brudgummar själv.
  • Om du har tjocka ögon kan pigggel ibland få lite klumpig. Du kan åtgärda detta genom att helt enkelt borsta dem med en vanlig panna borste efter applicering av gelén.
  • När det gäller hår använder folk alla slags stylingprodukter: hårspray, pomade, vax och gel. Varför glömmer de flesta över ögonbrynen, vilket spelar en stor roll för att betona dina ögon och övergripande utseende? Efter att ha spenderat så mycket tid att perfekta din smink är det viktigt att använda en panna gel för att hålla dina pannor i kontroll!