Så här håller du sommarglöd

 

1.

Den inte så hemliga skönhetsspetsen för att behålla sommarens solbränna / glöd är trefaldig; hydrat hud med lysande lotion, behåll en självförtäringsprodukt till hands för daglig användning och applicera rosa eller rosa färgblöda på kinderna.

2.

Illuminerande lotioner som hittades drogbutik, är utformade för att hydrera huden och reflektera ljus. Enkelt att applicera dagligen, de lyser någon nyans av solbränna. Applicera på hela kroppen strax efter en dusch för bästa resultat.

3.

Som nuvarande fade eller linjer börjar visa, använd någon av de överklagande självtennarna (pulver, gel, spray eller lotion) för att behålla färgen. Följ anvisningarna på produkten för applicering och var noga med att tvätta händer och naglar efteråt för att undvika solbränna och nagelband.

4.

Lägg till en droppe självtennareprodukt på din vardag grund för att skapa en hälsosam glöd. En lite tyngre applicering av kinderna och pannan ger dig det solskydda utseendet.

5.

Sticka med nyanser av ros eller rosa färgblåsa högt på kinden eller leende dimples. Dessa färger komplimangerar ett garvat ansikte väl och kommer att bära in i hösten mode.

6.

För en ännu bättre glöd hjälper ett vitt leende att visa upp ditt solbränna ansikte och markerade kinder . Försök med de olika tandblekarna (med tandvårdens godkännande) för att få de päronvita märkta

7.

Och var inte rädd för att lägga till lite ljusare färg för att markera ditt hår . Kostnadsfria hårfärger endast för rötter eller för höjdpunkter gör det bara till en enkel uppgift. Några höjdpunkter här och därtill lägger till att just-off-the-beach-looken.

Bladen kan vara groddfärger och pumporna säljs på bondens marknad, men du kan behålla din sommarglöd med några enkla skönhetssteg.