Så här hittar du baddräkter i flera storlekar

 

1.

Kontrollera rabattbutiker. Många rabatt klädaffärer köpa namn varumärke badkläder i bulk. Många av de större storlekarna är tillgängliga. Testa butiker som Ross, TJ Maxx och Marshalls.

2.

Handla online. Det finns några nätbutiker som erbjuder svårt att hitta storlekar i badkläder, inklusive bikini med bh-storlek. Kontrollera resurserna för några av de bästa nätbutikerna.

3.

Gå till butik för specialaffärer. Vissa butiker (som en som är listade i resurser) säljer ingenting annat än plusstora baddräkter. Dessa butiker har en mängd stora storlekar och kan hjälpa dig att hitta en passform som är smickrande för din kroppsstil.

4.

Testa varuhusen. Vissa varuhus kommer att bära Baddräkter i sina plusstorlekavdelningar. Köp tidigt för ett bra val!

5.

Har en baddräkt förändrats. Kan du inte hitta den perfekta kostymen? Köp en lite stor och få den att förändras för att passa dig. Detta ser till att du har en perfekt passform!

Tips och varningar

  • Leta efter breda band och inte runt halsstilarna.
  • Leta efter figurerad kontrolldräkter för att innehålla magebult.
  • Endast vilda utskrifter.
  • Underwires erbjuder extra stöd för stora bystar. få dig att se större ut. Stick med fasta färger.
  • När sommarsäsongen av små bikini rullar runt kan det vara frustrerande att försöka hitta en större baddräkt. Curvy kvinnor har speciella behov i en baddräkt, från vaddering och underwires, till ytterligare support och täckning. Här är några sätt att öka dina chanser att hitta den perfekta baddräkten för strandäsongen.