Hur kan jag få stort voluminöst hår om jag har vågigt hår?

 

1.

Shampoo och konditionera ditt hår med produkter speciellt formulerade för att öka volymen till dina tresses. När du har sköljt av schamponet, använd endast balsammetern till ändarna av ditt hår, så du väger inte dina rötter med någon balsam som inte får tvättas bort under din slutliga sköljning.

2

Absorbera överflödigt vatten från håret med en fluffig handduk. Gnugga inte handduken mot ditt hår, eftersom det kan göra att dina lås blir fräcka vid torkning. Istället samlar du håret i handduken och trycker på eller kläm ut vattnet. Avlägsna ditt hår med en käftkam för enkel styling.

3.

Applicera en volumiserande tonic på rötterna i ditt hår. Om dina tressar är tjocka, applicera produkten något framför rötterna för stort hår som uppenbarligen lyfts upp.

4. Peka på hårtorken - på ett avstånd av ca 6 tum bort - mot dina rötter när du lyfter en fin hårsektion i taget mot taket, vilket ger dina rötter kropp och volym för stort, vågigt hår. Håll blåsningstorkning bara dina rötter tills de känner sig nästan torra.

5.

Slutför genom att krympa ching och styling vågorna i slutet av dina lås med fingrarna. Du kan applicera en minut mängd vågdefinierande mousse eller gel på ändarna av ditt hår, men arbeta inte med mer än en nypa produkt för att undvika att väga ner ditt vågiga hår.

Tips och varningar

  • Skaffa en skiktad hårklippning för att ditt vågiga hår ska visas ännu mer voluminöst.
  • Böj inte vid hårtorkning. Detta ger Din stilbredd, inte höjd.
  • Om du har slutat ha på dig ditt vågiga hår, eftersom du inte har någon aning om hur du klarar det, ge inte upp än. Med bara några stylingprodukter och lite tid på din dag kan du gå ut ur huset med stora, voluminösa vågor. Medan även den grundläggande tekniken för att pumpa upp vågigt hår kan känna dig tidskrävande i början blir det ingenting mer än rutinmässigt med lite träning.