Hur man använder en Flip Curl Iron

 

1.

Shampoo och sätt håret som vanligt. Låt lufttorka eller torka för snabbare resultat. Du kan använda flip curl irons med keramiska plattor på vått hår, men det är i allmänhet säkrare på ditt hår för att vänta på att det torkar innan du styler med ett hett strykjärnet.

2.

Slå på flipcylindern och ge det lite tid att värma upp.

3.

Ta en halv tums hår och spritz lätt med hårspray eller stylingmousse. En stylingprodukt är nödvändig för att hålla flipen eller krullen intakt.

4.

Starta halvvägs ner från hårets rot, glida långsamt flip-krullen mot ändarna av ditt hår. När järnet är ungefär två tum från slutet, vrid det något utåt från ansiktet. Fortsätt att glida järnet igenom till slutet av avsnittet.

5.

p> Fortsätt steg 4 på några få delar av håret, särskilt de som inramar ditt ansikte. Du kan göra hela ditt hårhår om du väljer, men det vända håret kommer att bli tydligare framifrån.

< p> 6. Använd dina fingrar för att kamma ut flipsen i ditt hår, vilket gör dem mindre en gular. Spritz hela huvudet med en sista hårspray för att hålla utseendet på plats.

7.

Använd flipcylindern för att skapa perfekta små lockar. Starta också halvvägs, vänd järnet utåt, men fortsätt att vrida i järnet tills håret är lindat runt järnet. Glid järnet genom; håret ska glida lätt ut.

8.

Upprepa steg 7 på flera sektioner. Använd dina fingrar för att kamma lockarna ut. Spraya dem lätt med att hålla spray eller kappa med mousse.

Tips och varningar

  • Var försiktig vid hantering av det uppvärmda flipcylindern; Du kan orsaka allvarliga brännskador på huden.
  • En flip curl iron är ett styling verktyg som skapar flips och lockar i hår. Det är vanligtvis inte mer än en tum tjockt med keramiska plattor och en ergonomisk design, vilket gör det enkelt att använda med bara en hand. En flip curl iron är populär bland frisyrer eftersom det kan skapa så många olika stilar med bara en vridning av handleden. Efter några träningsförsök tror människor att du steg ut ur en professionell salong varje gång.