Hur man applicerar en kemisk avkopplare till jungfruligt hår

 

1.

Kontrollera hårbotten för nötningar, skär, löss, etc. Om du händer, hitta någon av dem, vänta tills det är läkt om du har en snitt eller nötning och bli av med löss. Se till att din hårbotten är i gott hälsosamt tillstånd innan du applicerar den kemiska relaxen.

2.

Täck dina axlar och kläder med en handduk och en kappa. Dela ditt hår i 4 sektioner. Applicera vaselin på hårlinjen och mellan håret med hjälp av råttans bakkam, gör liten avskalning och applicera vaselin i hårbotten bara över huvudet.

3.

Applicera relaxer till 1/2 ' bort från rötterna och 1/2 ' bort från ändarna från botten bakåt till toppen.
När du är färdig, använd den återstående relaxern endast till rötterna och skjut fingrarna från rötterna till ändarna av ditt hår och se till att det finns tillräckligt med hårprodukter på håret .

4.

Kontrollera håret med kammen var 5 till 10 minuter för avslappnat hår. Kontrollera de instruktioner som följde med relaxeren under den tid du antar att lämna relaxeren i ditt hår.

5. När du har gjort skölj håret i varmt vatten och tvätta håret med neutraliserande schampo och skölj igen och se till att all produkt är ur ditt hår. Torka eller torka håret eller repa hårbotten före en kemisk avkopplare.

Tips och varningar

.
  • Kombinera inte heller hår.
  • Denna steg för steg guide kommer att berätta hur du applicerar kemisk relaxer till ditt hår om det är din första gång. Följ dessa steg och gå från lockigt till rakt hår!