Hur man bär Guld Makeup under hösten

 

1.

Sparkle överallt med en flytande foundation som innehåller guldglimmerpartiklar. Applicera med en lätt hand för ett naturligt utseende och var noga med att blanda med en sminksponge. För att undvika överkill, håll resten av din sminkmatta eller halvmattad i färger som är trendiga under hösten. Några fördelaktiga alternativ är nyanser som hör till plommon och bärfamiljer.

2.

Använd guldögonskugga i metallisk yta från linjeledningen för att öka. Metalliska texturer är en fall trend som skapar en bländande effekt älskad av makeup mavens. Om du föredrar mjukare smink men ändå vill hoppa på vagnen, prova ett rent lager av metallguld i en kräm-till-pulverformulering.

Definiera ögon med en metallisk guld eyeliner. Detta fungerar ensamt eller med en annan fallhårig ögonskugga som kompletterar guld, såsom smaragdgrön, terrakotta, djupbrun eller till och med en bärfärg. För en något rökig effekt, använd en guldögonpenna. För en bestämd linje, använd en guld flytande eyeliner.

4.

Markera din benstruktur med guld. Nyckeln till att inte överdriva det är att bara välja en region i ditt ansikte som du vill uppmärksamma. Populära alternativ skulle vara antingen kindben eller panna. Använd mycket finmalet guldglans applicerat sparsamt för ett slitstarkt utseende, även om dagarna. För att gå ännu mjukare, skulle en alternativ produkt vara ett skimmerpulver med de allra flesta minuters fläckar av guld. Du kan också använda det här på ditt decolletage.

5.

p> Stäng av din andra smink med guldstoft eller skimmer. Det kan användas på områden som ögonlocket över matt ögonskugga för en kontrast, eller i mitten av läpparna över en bedövande röd läppstift. Även neutrala som inte exakt är inriktad mot fall, till exempel svart och grått, klä på höst när det ströks med guld.

6.

Fest med guld på spetsarna på dina ögonfransar. Layer på eller bära det på osannolika ställen, och det bländar på ett sätt som blir mest för kvällar och fester. Använd den på dina fransar genom att röra en liten borste doppad i guld smink damm till spetsarna av dina still-våta fransar efter mascara appliceras. Efter några ögonblick kan du antingen borsta bort eventuell nedfall under ögonen med en fluffig pensel eller håll skimningen för en extra gnistrande effekt.

Tips och varningar

  • Om du ska använda guldglitter på ditt ansikte, se till att du köper det från en kosmetika eller skönhetsbutik. Om du köpte någon annanstans, till exempel vid en konstleverans eller hantverksbutik, kan du äventyra dig med skarpa fläckar som kan skära eller orsaka ögonskada.
  • Oavsett om du är en individ som gillar att hålla hennes smink lätt och lätt, eller en diva som önskar glamour och drama, finns det ett sätt att bära guld för att klä upp din utseende efter fall. Du kan dab den som en accent så lätt som du föredrar eller smeder dina ögon i guldstoft för att göra ett djärvt uttalande. Oavsett din teknik för att lägga till guld på din sminkpalett under de kallare månaderna, om du letar efter fler variationer på att bära den, ta en titt på följande förslag för att lägga till din arsenal av fallutseende.