Hur man bär Rosa Makeup

 

1.

Använd en mintfärgskorrigering på en alltför röd yta för att undvika att se extra rodig när du bär rosa färg. Detta appliceras jämnt och mycket sparsamt över ansiktet efter fuktkräm och primer men före grunden. Du kan också använda den på endast de fläckar som är alltför röda. I vilket fall som helst, helt enkelt prick på där det behövs och blanda bort överskott med en kosmetisk svamp så resten av din smink går utan problem (se Resurser nedan).

Gå monokromatisk . Välj den del av ditt ansikte som du vill att åskådare ska fokusera på. Applicera den mest levande, intensiva och koncentrerade rosa på paletten till detta område, samtidigt som du använder samma färg på andra ställen i mycket ljusare grader. Till exempel, om du väljer dina läppar som fokus för ditt utseende, kan du använda en varm fuchsia rosa där samtidigt som dina ögon och kinderna är mjuka med en lätt pepparmintrosa.

3.

Spara dina unflattering mörka läppstift från att gå in i papperskorgen genom att lägga en ljusrosa över dem. Smooth på ett tunt, jämnt lager av den mörka läppsprodukten på läpparna. Toppa med en ljusrosa läppglans eller läppstift för en mittskugga som omedelbart är dämpad. Omvänt kan du rädda en läppprodukt som är för ljus av en rosa för din smak genom att lägga en brun läppglans över den.

4.

Gör dina kinder med en rosa rodnad . Oroa dig inte för att se för mycket av en flickaktig tjej om det inte är din stil. Rosa på kinderna kan användas för att bara lysa upp ditt utseende utan att det faktiska rosa är det första folk ser. Över äpplen på dina kindar, damm på en medelstensfärg eller brons. Lag en ren, ren rosa rodnad ovanpå ditt första lager för en hud som ser naturligt strålande och vibrerande ut än platt. Blanda några tydliga linjer borta med kosmetisk kil.

5.

Kombinera rosa med neutrals för att göra det rosa skenet utan att överdriva det. Oavsett om du väljer en mjukt rosa eller en mer levande, använd den bara på en del av ditt ansikte och håll allt annat relativt färgfritt med svart, grå eller köttfärger. Du kommer att ha ett polerat utseende medan du spelar upp vissa regioner och gör en viss utseende. Vad mer är, hur mycket rosa du använder är helt i dina händer.

Tips och varningar

  • Basera färgintensiteten du använder på dina egna idéer av vad som är för mycket och vad som är rätt. Varje kvinnas komfortnivå skiljer sig utifrån personlighet och personliga preferenser.
  • Är du en makeup bärare som gillar färgen rosa? Finns du osäker på hur du bär den på ansiktet utan att känna dig som om du liknar en bebis botten? Om du svarade ja på någon av frågorna kom du till rätt ställe: Rosa behöver inte vara blushingly feminin - som bevisas av edgy hot pink ögonskuggor - eller gammaldags som din mormors dammiga läppstift. Här är några förslag att blanda och matcha för vardaglig bärbar rosa smink.