Hur man bär Ruffles

 

1.

Inse att rufsar lägger till fullhet i ett område. Om du har ett område som du vill verka mindre, vill du vanligtvis inte lägga till fläckar där.

2.

Lägg till fläckar i bysten för att få det att bli fullare . Lägg dem på axlarna för att hjälpa dem att se bredare ut och balansera breda höfter.

3.

Använd ruffar på höfterna om de är ganska smala och du har länge, smala ben. Om dina höfter inte är så smala kan du komma undan med att ha på sig en kjol med flätor om de är långa och draperade.

4.

Observera att ruffles kan bäras på skor och halsdukar. Storleken och formen på flåtar i dessa områden avgör om du kan bära dem. Om du har en stor byst kan du kanske bära en halsduk med ruffar om den är lång, smal och rufsarna draperar. Om du har stora fötter är rufsar på skor ett nej-nr.

5.

Förstå det som är möjligt att ha på sig små ruffar på en stor byst om de u0026 # x2019; ; bärs vertikalt En linje av små rufsar som löper ner på bröstets sida kan hugga bröstet i två, vilket gör att det verkar mindre.

6.

Observera att rufs också kan bäras på handväskor. Dessa är säkra för alla kroppstyper att ha på sig eftersom handväskor oftast inte bärs på kroppen.

Ruffles är bra för mode och balansering ofullkomliga kroppsformer. Ruffles kan klä upp en outfit eller läggas till för att ändra en existerande outfit. Det finns dock vissa regler du behöver veta. Följ dessa enkla steg för att bära rufsar.