Hur man bär party makeup för fall

 

1.

Börja med ett rent, fuktat ansikte. Låt fuktkräm sippa in i huden innan du applicerar grunden, var försiktig med att ta med ögonen i din basansökan för ögonskugga med en kraftfull utdelning. Samma linjer applicera en ögonkonstruktion primer på lock innan du använder någon ögonskugga. För en mer felfri hud, släta på en undereye concealer och stippel på en kamouflageprodukt på fläckar där du behöver det, så att eventuella fläckar verkar försvinnas.

2.

Klänning upp ögonen med en ögonskugga textur som du normalt inte skulle ha på dig under mer konservativa timmar och tillfällen. Du kan prova en rik creme eller kanske en glitterögongel. För färg, glöm de vanliga neutralarna som svart och grått, som är tillgängliga år Mauves, bär, rich multihued browns, frodiga gröna och andra fallhöjda nyanser är att föredra för den här tiden av året. Håll din ansökan enkelt genom att bara bära skuggan från linjelinjen till något förbi vecket. Var försiktigt stipple bort något hårt kanter och krökningar med lätt fingertopp, eftersom en borste sannolikt kommer att störa balansen i en gel eller cremeformulering efter att den har applicerats och är på väg till torkning.

3. < / p>

Definiera dina ögon med en eyeliner som kompletterar din ögonskugga både i textur och Färg. Om du till exempel använder en cremeögonskugga, kanske du vill linja dina ögon med en penna eller flytande glitter eyeliner. Om du använder en glitterögongel kan du para det med ett flytande eyeliner i en strålande fallskugga, som plommon, beroende på vilken färgögongel du använde. Poängen är att skapa en smickrande kontrast.

Spola upp dina kindar med en rodnad från samma färgfamilj som din ögonmakeup, om du har en ögonskugga som ser ut som en rodnad i sig själv. Exempel skulle vara de ovannämnda mauvesna och bären. Du kan också bara använda en gelblush som är lite djupare än din egen färgning för en look som fortfarande är naturlig men mer intensiv än din vardag. Använd i alla fall en sminkvamp för att blanda bort tydliga linjer som minskar användbarheten av din kindmak.

5. Hitta en läppfläck som passar din rodnad och tryck den på läppar som har varit fuktad. Den livfulla färgen håller din look levande, men den plana strukturen håller den från att ta tag i uppmärksamheten bort från färdiga ögon. Om du är osäker på att du använder en sådan produkt, behåll dina läppar i bakgrunden genom att helt enkelt använda en ren, inte fullfärgad läppglans med toner av din rodnad.

Tips och varningar

  • För grunden är det här en look där en dugg finish är mer än acceptabel, så gärna använda en bas med glimmande partiklar i den. För att upprätthålla balans fungerar det bäst om du håller gnistfaktorn låg för resten av ditt ansikte. Men om det är din avsikt att få en fantasivirkning, var god att bryta reglerna för konventionell smink.
  • Se till att brudgummen och definiera dina pannor för de mest polerade och professionella resultaten.
  • Lägg till falska ögonfransar för att förstärka ditt utseende, om så önskas.
  • Ändra dessa steg enligt det tillfälle du deltar i. Mindre upplysta arenor är mer förlåtande när det gäller perfektion av din ansökan, men mer formella händelser kräver en mer konservativ touch. I det senare fallet är vibrerande färger som balanseras ut bland de olika delarna av ansiktet fortfarande lämpliga, men texturer som glitter eller för mycket skimning kan vara frusna.
  • Är du en festflicka som vill använda smink så att du sticker ut vid varje evenemang du går på? Eftersom du säkert vill stanna på toppen av trenderna, hjälper det att göra några justeringar i ditt utseende som årstiderna ändras. Att inte ha samma utseende två gånger - eller åtminstone för länge - är alltid ett plus för en stildiva.