Hur man bär röd tonad makeup under hösten

 

1.

Välj den del av ditt ansikte där du vill dra största möjliga uppmärksamhet och använd den rödfärgade sminken där. Röd är en ganska intensiv färg, så den ska användas sparsamt för ett elegant och slitstarkt utseende.

2.

Koppla ihop din röda smink med andra falltoner som blandar nästan sömlöst i det, till exempel orange eller guld. Poängen är att inte skapa för mycket av en kontrast så att fokusen förblir på rött, men att införa andra nyanser i blandningen för att lägga till dimension i ditt utseende. Till exempel, med en lysande röd läppstift, kan du bära skimrande guld läppglans i mitten av dina läppar. Med en mycket pigmenterad terrakottaögonskugga som appliceras från linjeledningen för att öka, kan du bära en ren röd-orange tvätt på din veck för att skapa en gradiserad effekt.

Matcha din röda smink i en konsistens med en annan färgprodukt - som i steg 2 - i en annan textur. Om du till exempel bär din högpigmenterade terrakottaögonskugga i en matt formulering, kan du välja en metallisk guld eyeliner för att komplettera den.

4.

Håll din smink i samma färg familj, men med varierande intensiteter. För att få den röda sminken ser rätt ut, vill du inte välja en annan färgblush eller ögonskugga, till exempel som kolliderar med din röda läppstift. Håll det säkert genom att använda produkter som antingen har samma röda inslag i dem eller är åtminstone neutral, som svart för din eyeliner. Den del av ditt ansikte som du vill vara mest märkbar är där den mest kraftfulla intensiteten av färg tillämpas. När det gäller de andra regionerna på ditt ansikte, använd en lätt hand och mjukare nyanser av samma röda. Med en sminkkil för att blanda bort alla hårda, märkbara linjer och genomskinligt pulver för att tona ner felaktigt över applicerad rodnad eller ögonskugga, har du all den hjälp du kan få.

5.

Framhäva strategiska fläckar i ansiktet med ren skimmer infunderad med rött, om du föredrar att hålla hela ditt ansikte mjukt men ändå bedazzle onlookers. Använd ljus till mitttonröd, som faktiskt blir mer rosa än röd, på ögon, kinder och läppar. På kindben kan du dammsuger pulver med fina fläckar av rött. Du kan också använda samma produkt blandad i en klar glans till toppen av din läppsmakeup. Möjligheterna är många, beroende bara på dina personliga preferenser och unik personlighet.

Tips och varningar

  • För att få bästa resultat, glöm inte grunden och resten av din baskosmetika som concealer och 'camouflage', speciellt för full-face makeup.
  • Använd lämpliga verktyg i din ansökan. Röd smink kan vara ett känsligt medium att spela med, så det hjälper till att ha en läppborste för den fantastiska läppstiftet eller en ögonskugga blandborste för den högintensiva konturfärgen.
  • En stildiva vet att det är ett snabbt sätt att förstärka hennes glamourkvotient med hjälp av rött i hennes smink. En skönhetsnybörjare behöver inte oroa sig för att perfekta utseendet: som rött är en kraftfull färg behöver du bara lite för att göra en stor inverkan. Under höstmånaderna, när vädret blir kallare, är rött en favoriserad färg för att påverka värmen. Få ett snyggt nytt utseende med dessa tips om att ha på sig den färg som ordet 'rouge' härstammar från.