Hur man bär rosa läppar för höst

 

1.

Hitta en djupare rosa nyans än vad du normalt bär. För att hjälpa din favorit rosa läpp färg övergång till fall, helt enkelt stöta på det. Du kan till och med laga en ren brun läppglans över en ljus till mitten av en rosa läppstift för att ge den en rikare nyans om du inte vill köpa ny smink.

2.

Lägg till konsistens. Toppa dina rosa läppfärger av med glimmande glans för ett glänsande, festligt utseende eller med en pulverglitterande strålkastare i mitten av dina läppar om du vill hålla gnisten subtil.

3. < / p>

Lag din favorit rosa läppprodukt över en djupare färg så att din basskugga får en rosa smak. Resultatet kommer att ha en rik höstkänsla, eftersom den rosa i kombination med din djupare nyans kommer att ge dig en färdig produkt på mauve-, bär- eller plommonsidan av färgspektret.

4.

Prova en rosa läppfärg. Om du alltid har valt ganska pinks med ljus till medium, kanske till och med blank, avslutar, gör dig redo för en förändring. En läppfärg är ett snabbt sätt att lägga till drama på ditt utseende. Se till att du fuktar dina läppar först, så att läppbalsammen kan suga in i huden. Läppfläckar är slitstarka och torkar ibland kosmetika som kan ta ett tag att försvinna. Utbetalningen är hur du inte behöver ständigt använda din läppfärg hela dagen. En läppfärg är särskilt lämplig för höst på grund av dess färgintensitet favoriserad under säsongen.

5.

Låt inte dina ljusare rosa läppsprodukter sitta idylliskt i ditt sminkfall under de kallare månaderna. Investera i en palett och spatel från konstleverantören för att skapa olika fallskärmar som en konstnär blandar färger. Blanda enkelt en mängd olika Andra kosmetika i djupa eller rika toner på paletten med dina rosa läppprodukter. Du kan använda pigment, användarvänlig mineral makeup i nyanser du gillar, geler, glans och allt annat du har till hands -som du vill använda för förbättrade rosa läppar.

Tips och varningar

  • Hjälp din läppfärg gå så smidigt som möjligt genom att använda en läpp pensel. Mycket pigmenterade pinks och de kombinationer du kommer fram med kan vara speciellt knepiga att applicera; en läppborste är ett verktyg som ger dig professionell loo kungen resultat genom att jämnt sprida din produkt över även de hårda hörnen av dina läppar.
  • Se till att andra kosmetika du använder på dina läppar är säkra för användning på och runt munnen. Inte alla sminkar kan användas som läppfärg.
  • Rosa läppar under hösten är djupare och rikare än de är under de varmare månaderna. Om din budget inte tillåter dig att investera i ny smink eftersom vädret blir kallare men du vill hålla ditt utseende uppdaterat, var inte orolig. Några av de här förslagen kan hjälpa dig att bli kreativ med din existerande samling av pinks. Makeup fanatiker som alltid är på utkik efter mer tips och tricks att lägga till i deras arsenal är också välkomna.