Hur man får vågigt hår över natten utan hårspray

 

1.

Ta en dusch och tvätta ditt hår. Gör detta minst 12 timmar före det evenemang du vill ha frisyren för. Till exempel gör det här på kvällen före, och ditt hår blir vågigt på morgonen.

2. Efter konditionering av ditt hår, kamma eller borsta ut tangles och pressa ut överskott av vatten . Torka inte håret eller låt det torka för mycket.

3.

Fransk flät håret i flera flätor. Placera den del där du vill att ditt hår ska delas i den färdiga stilen. Mer små flätor kommer att resultera i snäva vågor och en snabbare torkningstil. Mindre flätor leder till mer avslappnade vågor, men eftersom de är tjockare tar de längre tid att torka.

4.

Låt ditt hår torka över natten (eller om dagen om din händelse är på natten). Låt håret torka helt.

5.

Om det är praktiskt, spränga flätorna med en hårtork i några sekunder för att ställa in vågorna. Vänta tills ditt hår är kallt igen och bräda det. Komba med fingrarna, och du är bra att gå.

Tips och varningar

  • Denna stil ser också bra ut med huvudband eller dras tillbaka med klipp . Men du vill lämna åtminstone en del av ditt hår med den här stilen. Kom ihåg att det är meningslöst och avslappnat, formella stilar ser inte ut.
  • Vill du ha lätt, strandstarkt vågigt hår, utan att behöva tillgripa värmestyling och hårspray? För naturliga, rörliga vågor kan du prova ett litet knep.