Hur man får yngre ögonblick

  Ta hand om huden runt ögonen så att du inte får för tidiga rynkor och eventuellt minimerar de som du redan har. Det kan du göra bland annat genom att hålla hydratiserad och applicera en nattlig kräm gjord för att återfuka ögonområdet.

Se till att dina ögonbryn är väl preparerade och formade. Oskadda ögonbryn lägger år till ett ansikte som annars skulle dyka upp yngre. Avlägsna dig med strays utanför din naturliga pennlinje och trimma hår som är för långa. Definiera formen på dina pannor och fyll i några glesa områden med ett pennpulver applicerat med fjäderliknande slag.

3. Starta din ögonmakeuprutin genom att se till att din hud är fri från smuts och smuts för att skapa den färskaste basen för ditt utseende. Applicera foundation över ögonlocken för att få en ren duk inte försvagad av mörkret och eventuella andra ojämnheter i hudton. Inkludera även ögonområdet i din ansökan av samma skäl. Därefter klappa en concealer två skåror lättare än din hudton under ögonen och försiktigt stippla bort några uppenbara kanter.

4.

Håll din smink enkel. Du vill använda kosmetika som förbättrar ditt utseende, men lägger inte särskilt på någon färg. Från snäpplinjen till pannbensbenet, släta på en ögonskugga på kötttonen, en snabbare tändare än din hudton för att ljusna upp dina ögon. dina pannbones och de inre hörnen av dina ögon. Bläddra bort alla hårda och tydliga kanter så naturligt som möjligt.

5.

Linjera de inre fälgarna på din nedre lash linjer försiktigt med en vit ögonpenna. Detta utökar området som ockuperas av dina ögonvita, så de ser ut som löpare och mer öppet, som barnets skulle. Curl ögonfransar för att öppna ögonen ännu mer. Applicera mascara endast på dina bästa ögonfransar. Använd en brun eller brun svart så att du inte blir för hård av en blick som du skulle med svart. De-klumpa ögonfransar med en liten ögonfransskam, så dina ögon ser rent ut, dina fransar är naturligt definierade.

< p> 6.

Smid bort eventuell veckning under dina ögon genom att patta på området lätt med ditt ringfinger. Damm genomskinligt pulver över underögonskärmen för att ställa din smink och förhindra att ytterligare krossas innan du börjar din dag .

Hemligheten att få yngre ögon med smink är att efterlikna barnets. Säg adjö till tung och mörk smink som väger ner dig. Här är de knep som gör windows till din själ lättare, ljusare och kanske så oskyldiga som de en gång var.