Hur man ger dig en makeover

 

1.

Gör en lista med vad du verkligen vill ha. Försöker du gömma den vikt du fick i år? Markera en timglasfigur? Rita mer uppmärksamhet åt dina ögon? Skriv ner dina mål och vilka tips och tricks du kommer ihåg från dina favoritprogram för att få det att hända.

2.

Rädda din garderob. Steg framför en spegel i full längd som bär några av dina favorit klädbitar och fråga, 'Är det här verkligen smickrande?' Gör detsamma med skjortor, kjolar och byxor som sällan ser dagens ljus. Analysera varje objekt, bestäm vad du borde ta tillbaka till garderobens framsida, och vad som ska gå bra.

3.

Gå till köpcentret. Nu när du vet exakt vilka delar som finns i rotation, gå till dina favoritbutiker för att komplimangera vad du äger och ta din titt till nästa nivå. En gammal tankstopp eller T-shirt kan hitta nytt liv när det är skiktat under en trendig blazer.

4.

Spela med sminken du äger. Att få nya nyanser och produkter som appliceras på en traditionell sminkdisk är överskattad. Alltför ofta slutar du med färger och stilar som antingen är för drastiska eller helt enkelt inte speglar din personlighet och stil. Sitt framför spegeln och försök med nya färgkombinationer och tekniker för att hitta subtila uppdateringar för ett nytt nytt utseende.

5.

Handelsblushes och ögonskuggor med vänner. De produkter du inte längre är intresserade av behöver inte gå i papperskorgen. Spara pengar och uppdatera din inventering genom att byta med vänner.

Tips och varningar

  • När du blir av med kläder som inte längre passar eller smicker, leta efter sparsamhet butiker eller kyrkor i vårt område där du kan donera bitarna till människor utan möjlighet att handla i traditionella butiker.
  • Håll dig positiv. Bara för att din kropp har förändrats eller dina pengar är låga betyder inte att du inte kan hitta ett nytt nytt utseende.
  • Bli inte för trendig. Ett modernt stycke per outfit är en bra tumregel . Det kommer att hålla dig från att behöva kasta dina nya kläder innan de är officiellt slitna.
  • Om handelsmakeup med en vän, se till att sanitera produkterna innan du ger dem bort. Annars kan oljorna från din hud få henne att bryta ut.
  • Vissa kvinnor tar inte lång tid att bli uttråkad av sitt utseende. Tv-program som 'Vad inte ska bära' och 'Hur ser jag ut?' Påminner många om att det är dags att uppdatera smink och stil, men hur kan Du uppnår en perfekt bild utan tillgång till professionella stylister? Följ fem steg för att ge dig en enkel och prisvärd makeover.