Hur man gör en utslagsplatsskjorta

 

Gör en utslagsplats

1.

Klipp ut tee-skjortemönstret med hjälp av skärlinjerna för den storlek du behöver.

2. < / p>

Vik sticka tyget i hälsa högra sidor ihop. Knappa mönsterknippen på tyget, följ anvisningarna i mönsterriktningen. Se till att placera några mönster på den vik som måste vara. Klipp ut t-shirtstyckena.

3.

Pinnar fram och bak på t-tröjan på höger sida tillsammans. Sy fram och baksidan av t-tröjan tillsammans längs axlarna och sidorna under ärmhålen.

4.

Häng ner kanterna på ärmarna genom att lägga dem över 1/2 tum mot fel sida och trycka dem platta. Vik kanten över en annan 1/2 tum och tryck den platt igen. Stycka vikten på plats med hjälp av matchande tråd.

5.

Knappa underarmskanten på varje t-skjorta ärm höger sida ihop. Sy över armarna på varje ärm. Vrid ärmarna ut till höger.

6.

Sätt en ärm i inloppsöppningens ärmhål. Knappa övre kanterna på ärmen till ärmhålet, med tygerna på höger sida ihop. Sy ärmen till ärmhålet.

7.

Fäst den andra ärmen på det andra ärmen på samma sätt. Vrid tee-skjortan på höger sida.

8. Tappa t-skjortans undersida genom att lägga ned den nedre kanten över 1/2 tum mot insidan av skjortan och tryck på vik platta. Vik kanten över en annan 1/2 tum och tryck den platt igen. Stygn vikten på plats med hjälp av matchande tråd.

9.

Trim ribban om det behövs för att göra det 1/2 tum bredare och längre än vad du vill ha den färdiga kragen. Sy de korta ändarna av ribbingen ihop.

10.

Knappa den oavslutade kanten på ribban till toppen av tejdhalsens halsöppning. Sticka ribbningen till tee-tröjan med 1/2 tums sömstillägg. Vrid ribbning höger sida upp och tryck längs sömmen. Stygn bandet på plats om det behövs.

Tips och varningar

  • Se till att stiftstyckena knyts fast innan du syr och guide dem genom symaskinen, utan att trycka eller dra. Detta kommer att bidra till att tyget sträcker sig ur formen när du syr.
  • Var försiktig när du arbetar med sax, stift, strykjärn och symaskiner.
  • Du kan hitta tee shirt mönster i tygaffär kataloger och on-line. Många tee shirt mönster kommer med andra mönster eller stil alternativ, så var noga med att shoppa för att hitta det bästa värdet eller ett tee shirt mönster som kommer med andra mönster du gillar. Du kan ibland hitta enkla t-shirtmönster i det billigare, lätta mönstret. Vissa t-shirtmönster kommer med långa och korta ärmalternativ, olika nacke eller stilalternativ och extra fickor.