Hur man gör platt iron och stil långt hår

 

Från Curly to Straight

1.

Tvätta håret noggrant och använd en djup balsam eftersom flatstrykning kan torka ut håret.

2.

Använd din handduk, torka håret, var noga med att ta bort så mycket vatten från håret som möjligt.

3.

Ta din breddkamm eller borstar, och kamma genom håret från änden till hårbotten för att förhindra brott. Dela ditt hår i fyra delar.

4.

Torka håret med en hårtork. För att komma närmare rötterna i ditt hår, se till att din hårtork har en bilaga på änden. Var noga med att ditt hår är helt torrt från roten till ändarna före platt strykning för att förhindra bränning. Sätt i ditt plana strykjärn och sätt in temperaturen till önskad värme.

5.

Dela håret från örat till öra och dra den övre halvan av håret i en bulle eller ett klipp.

Med den nedre delen av ditt hår, ta 1- till 2-tums sektioner, kläm fast det plana stålet ner på håret så nära hårbotten som möjligt.

7. Skjut det platta järnet långsamt ner håret och applicera ett litet tryck. Om ditt hår inte blir så rakt som du vill upprepa steg 6 och 7.

8.

Sluta hela bakstycket av ditt hår, ta sedan ner klippet eller bunken och Utför steg 6 och 7 till hela överdelen av ditt hår.

9.

Dela ditt hår med din kam, antingen i mitten eller på ena sidan. Ta ett litet avsnitt på framsidan av ditt hår och platt järn det gör det plana järnet något inåt som nära dina ändar. Detta kommer att skapa en liten krull för att rama ditt ansikte. Repetera på andra sidan av delen.

Tips och varningar

  • Glöm inte att kolla håret när det är klart för att se till att det är rakt .Hvis du hör sizzling ljud medan platt stryk håret, var inte orolig. Det betyder bara att ditt hår inte var helt torrt. Om du ser någon ånga som stiger ur ditt hår, oroa dig inte. Det här är normalt med tanke på hur varmt det platta järnet är.
  • Använd ett rätare på håret mer än 3 dagar i veckan kan orsaka torkning och skada på håret. Var försiktigt när du hanterar det plana järnet för att förhindra att du bränner dig. Använd inte någon mus, flytande hårspray eller vatten i håret. Detta får håret att krusa eller krulla.
  • Inte alla är födda med naturligt rakt hår, och i dag spelar det ingen roll. Det plana järnet har blivit ett av de mest populära skönhetsverktygen runt. Plattstrykning av ditt hår har aldrig varit enklare, och om ditt hår är kort, medium eller långt kan du uppnå din favorit raka stil på några minuter.