Hur man hittar den bästa bra för dig

 

1.

Mät dig själv först. En bh som passar bra kommer att se bäst ut på din kropp. Använd ett måttband för att mäta dig själv direkt under din byst. Detta bestämmer din bandstorlek. Mät sedan över den bredaste delen av din byst för att bestämma din koppstorlek. Varje tum ovanför din bandstorlek är en ökning i koppstorlek. Till exempel, om du första mätningen är 36 och den andra är 39, måste din bh-storlek vara 36C.

2.

Nu när du har rätt mätningar, bestämma vad du vill att bära bh under. Detta hjälper dig att bestämma vilken typ av bh att välja. Har din blus en djup V? Kanske skulle en demi-cut eller push-up vara bäst för dig. Har du på dig en enkel T-shirt? Det är bras gjorda att vara osynliga under clingy materialet. En bh är tänkt att vara grundstöd för att göra din kropp och kläder ser sitt bästa ut.

3.

Prova några bras på. Om och om. Tills du hittar vad du gillar och vad som gör dina bröst så bra.

4.

Flaunt vad du har, socker!

Tips och varningar

  • En säljare i vilken underkläderbutik skulle vara mer än gärna till hjälp med mätningar.
  • En foundation under plagget. En över axelklosshållaren. En irriterande barriär mot andra basen. En bh kan vara en kvinnas viktigaste klädesplagg. BHen skapar en slät linje under skjortor och blusar samtidigt som man formar (och eventuellt upplyftar) för brösten. Som Oprah och andra har påpekat, De flesta kvinnor har rätt storlek bh. Det är lätt att hitta rätt storlek och se fantastiskt ut i dina kläder.