Hur man klär sig på en postpartum Figur

 

Instruktioner

1.

Var beredd på förändringar i kroppens kroppsdel ​​och håll ett öppet sinne när du kläder på kläder. Du kan behöva gå upp eller ner i storlek, ta favoritartiklar till en skräddare för små förändringar eller helt enkelt börja från början med monterade kläder. Oavsett viktökning eller förlorad under de första veckorna, tar livmodern fortfarande upp till 5 till 6 veckor för att minska i storlek, vilket innebär att kläderna passar dig annorlunda än tidigare.

2.

Starta din postpartum garderob genom att skapa ett hem från sjukhuset u0026 # x201D; samling av lös passande klänningar (som kan andra som bekväma nattklänningar). Försök välja klänningar som är feminina, flytande och mycket förlåtande. Välj vackra färger som kommer att lysa upp ditt humör. Du vill se och känna dig presentabel när besökarna slutar med att se den nya barnen, men också vara bekväma de första veckorna efter parfym.

3.

Byt baggiga T-shirts eller Löströjor för känsliga imperium-midja som döljer magskurningar. Om du vill dölja tyngre armar, försök att lägga till feminin balettomslag eller skurna tröjor till en imperial midja klänning. Om du har en kort midja och behöver skapa en form (av rädsla för att se ut som en post-partum marshmallow), försök att lägga ett tunt bälte i den högsta delen av midjan för att skapa en timglasform.

4 .

Skapa balans när du klär din post-partumfigur genom att hålla koll på proportioner. Om du har en löst passande topp, försök att lägga till skräddarsydda eller uppstartade jeans med en liten sträcka (men inget som är lågt eller klämmer på din hud på något sätt). Byxor ska släta kroppens linjer istället för att accentuera klumpar eller stötar. Om du bär en strömmande kjol för att dölja tyngre höfter eller lår, försök med en skräddarsydd knäppt skjorta eller en slitstark topp som passar längden på kurvorna (utan att vara hudtät).

5. < / p>

Välj toppar och kläder efter par som gör amning eller rörelse lätt. Till exempel kan komplicerade nacklinor göra det svårt att bära en ammande bh, så håll fast vid klassiska former när det är möjligt. Försök att hoppa över extremt snäva eller trånga kläder som gör blöjaförändringar och ärenden en obekväm process. Se till att ha på sig tillbehör som bidrar till att höja en ny baby, så hoppa över långa örhängen eller halsband (som kan dras) eller extremt höga klackar (som är farliga när du bär tunga barn, blöjor eller bilstolar). Enkla eklektiska smycken som armband armband kan både underhålla din baby och klä upp någon outfit, medan enkla ballettflakor eller stödjande kilhäft är snygga och praktiska.

Känn vacker utan att visa massor av hud. Nyfundad klyvning är till exempel vacker i en söt halsringning - men inte på komplett display. Det är viktigt att se till att kanten på din kjol är tillräckligt låg för att böjning och lyft som krävs i moderskapet inte leder till oavsiktlig blinkning. I stället för att visa för mycket hudpostpartum, försök bara att visa upp kroppsdelar som du älskar, som den (alltid slanka) d u0026 # xE9; kollagen i låga hals eller långa ben i en enkel breezy kjol.

Tips och varningar

  • Försök att välja blöja väskor som ser ut som småpungar eller lägger till din outfit och hoppa över sorter med höga tecknade tecken eller glänsande reflekterande yta (de kan förstöra det bästa
  • Att välja lämpliga vårdunderkläder kan göra eller bryta en outfit, så försök med olika bröstkorgar som skapar släta linjer under kläder.
  • Det är lätt att smida på frumpiga svett och stora kläder när du kör ärenden eller känner dig trött, så skapa en u0026 # x201C; gå till u0026 # x201D; outfit som kan kastas i bråttom istället. Till exempel kan en enkel spårdräkt i en färg vara slank och elegant med läckra sandaler och små örhängen.
  • Att klä en post-partumfigur kan vara en svår process, särskilt efter nio månader av graviditet och förändring. Även om scheman kan vara täta, energi låg och alldeles runt utmattning hög, kan varje ny mamma njuta av mode rätt tillsammans med hennes nya bebis och kropp.