Hur man köper Sash för brudtärna klänning

 

Undersök klänningen

1.

Undersök brudtärnaklänningen du har valt. Du tittar på färg, form och tyg. Vilken färg är klänningen? Har du mer än en färg i ditt bröllop? Om du gör, ta med en eller båda dessa färger i sashen. Du kan också använda antingen svart eller vit. En av de två kommer att se bra ut med varje färg. Vad är en riktigt vacker parning är en svart klänning med en sash i en av bröllopsfärgerna.

2.

Tänk på formen, hur stor är klänningen i midjan? Är det en rak klänning? En A-linje klänning? En empire midja? En rak klänning kan rymma vilken bredd av ram som det inte har någon sann definierad midja. En A- linjeklänning kräver en tunnare sash. En empire midja kan se bra ut med en mycket tunn, bandetliknande sash eller en bred sash typ av sash.

3.

Undersök tyget. Om klänningen är spets, kommer en satinbjälk att se fantastisk ut eftersom det kommer att göra rampen stå ut och klä upp spetsen ännu mer. Om klänningen är satin kan du använda en satinbjälk för ett mer formellt utseende eller använda en trådbunden chiffong sash for a slightl y mer informellt utseende.

Shopping för ramar: När du går ut för att handla på ramarna, eller tyget för dem (om du har dem tillverkade), behåll ett öppet sinne. Det kan hända att du hittar ett bra band som fungerar bättre än den satinbåge som du föreställde dig. Du kan också upptäcka att en färg du inte hade ansett är fantastisk med klänningen.

Tips och varningar

  • Tänk på ditt bröllops övergripande utseende. Du vill att brudtärnorna ska passa in och inte vara överklädda, om det är en avslappnad affär och inte underklädd, om det är svart slips
  • Ställ inte på dina vägar, du Vet aldrig vad du kan hitta som fungerar bättre. Håll ett öppet sinne.
  • Se till att allt du väljer är formbar så det kan binds och formas efter behov.
  • Att planera ett bröllop är en stressig, överväldigande uppgift. Det finns så många detaljer att ta hand om för att se till att allt ser rätt ut. Förutom att se bra ut själv vill du se till att dina brudtärna ser vackert ut. En välplockad sash kan förbättra en klänning och få alla att se sina smalaste och mest smickrande. Här är några tips för att välja den perfekta bågen.