Hur man raderar håret för att känna sig som siden

 

1.

Våt håret noggrant. Applicera en djupkonditionering, varm oljebehandling från rötter till tips. Låt behandlingen suga in i dina strängar i exakt 60 sekunder. Skölj oljan och schampoen som vanligt. En het oljebehandling kommer att mjuka dina strängar, vilket gör dem silkeslösa och mer hanterbara. En populär varm oljebehandling är Alberto VO5 Varmvattenhygienvecka.

2.

Handdukstorka och kamma håret med en finkamskam. Spritz på en inbäddad hårbalsam, och låt håret lufttorka för att behålla sin fuktighet. Prova Brandon Martinez B. Produktet lämnar in balsam.

3.

Separera ditt hår i tre sektioner för att underlätta stilen. Slå på det keramiska järnet för att värma upp det. Borsta håret en gång för att ta bort eventuella fläckar. Keramiska plattor är mindre skadliga för håret än metallplattor. Dessutom lägger de till glans i strängarna när de räter ut. Det rekommenderas starkt att du använder ett keramiskt rätjärn för att få håret att känna sig som silke.

4.

Starta från bottenavsnittet, ta en 1 tum bred hår mellan järnplattorna och sakta glida järnet ända ner till spetsarna. Räkna om 8 till 10 sekunder när du glider ner järnet. Fortsätt tills varje sektion är rakt.

5.

Applicera två droppar avokadoolja i din handflata. Gnid dina palmer ihop för att sprida oljan och släta den över hela ditt färdiga hår för extra sken. Den naturliga vegetabiliska oljan kommer att återfuktas, vilket gör dem mjuka och silkeiga, Var noga med att inte applicera för mycket avokadoolja eller ditt hår kommer att sluta se ut greasy.Be extremt försiktig när du använder det uppvärmda keramiska järnet. Om du av misstag brinner din hud, lägg den omedelbart i kallt vatten. Fantasi att springa fingrarna genom slät silkesigt hår kan vara en verklighet med hjälp av några få stylingbehandlingar och verktyg. Den grundläggande nyckeln att räta håret för att känna sig som silkeslen är fukt. Djup och effektiv hydrering av hårsträngarna är nödvändig för att uppnå de mycket eftertraktade mjuka tressarna. Innan du vet det kan du upptäcka att du har svårt att hålla fingrarna ur håret.