Hur man skapar Flappy Wavy Hair

 

1.

Få ditt hår att klippa i en lagerformad stil. Detta är viktigt för att få flappy-effekten. Ju tyngre dina lager, desto hårigare blir ditt hår.

2.

Tvätta håret med ett schampo och balsam speciellt formulerat för att öka volymen till dina strumpor. När du har sköljt av schamponet, använd endast balsammetern till ändarna av ditt hår för att undvika att väga dina rötter nere med någon balsam som inte får tvättas bort under din slutliga sköljning.

3. < / p>

Samla ditt hår i en fluffig handduk och tryck eller pressa ut överskottsvattnet. Gnugga inte handduken mot ditt hår - det medför att dina lås blir fräcka när de torkar. Ta bort sniglar och tangles i dina lås med en bred tandkam för att göra styling enklare.

4.

Applicera en volumiserande tonic eller volumiserande mousse till rötterna på ditt hår. Om du har tjockt hår, applicera produkten något förbi rötterna ungefär halvvägs genom håraxeln för en uppenbar hiss.

5.

Håll hårtorket på ett avstånd av cirka sex tum bort som du pekar mot dina rötter medan du lyfter en fin hårdel åt gången mot taket. Det här är delen av stylingprocessen som ger dina lager flappy look. Håll blåstorkning bara dina rötter tills de känner sig nästan torra.

6.

Stryk vågorna i hårets ändar med fingrarna om du har naturligt vågigt hår. Arbeta en nypa vågdefinierande mousse eller gel i ändarna på ditt hår för att förbättra vågorna. Å andra sidan, om du har rakt hår, ta ett krulljärn med en 2-tums fat och kläm ner i slutet av en hårdel, ungefär 1/4 tum tjock och 1 tum bred. Rull krullningsstången uppåt så att håret slingrar sig runt fatet; rulla bara halvvägs upp i håraxeln eller håll den enbart till ändarna. Släpp håret efter ca fem sekunder. Det tjocka krullningsjärnet kommer att skapa löst vågor. Fortsätt curling ändarna av ditt hår tills du har gått över dem alla.

7.

Finger kam ditt hår när du är klar för att flappy vågorna ska falla på plats.

Tips och varningar

  • Använd ett keramiskt eller turmalin krusjärn för att minimera hårskador. Håll dig borta från metall eller koppar curling strykjärn om du kommer att använda termiska frisyrverktyg regelbundet, eftersom dessa kommer att traumatisera ditt hår mest.
  • Det finns många alternativ du kan experimentera med om du letar efter nya sätt att style ditt hår. Om du har naturligt vågigt hår, eller om du inte vill lägga till några vågor med krulljärn, här är en stil du kan lägga till din repertoar av utseende. Den här frisyren passar dig om din känsla av stil är edig eller feminin,