Hur man skär håret i en lagrad bob

 

Skär Basic Bob

1.

Shampoo och klistra på klientens hår och lätta handduk innan du kammar grundligt.

2.

Dela håret i en mittskärning med hjälp av en råtta-kam, och skapa sedan en triangulär sektion på baksidan av huvudet genom att köra punkten från kammen från slutet av mitten som skiljer sig åt höger och vänster punkter i den nedre hårlinjen vid nacken. Klipp ut resten av håret ur vägen.

3.

Kamma en tums bred del mitt i triangeln rakt ner med ena handen och ta tag i hårsektionen mellan de två framkanten av din andra hand strax ovanför den önskade längden på bobben, håll fingrarna rakt horisontellt.

4.

Klipp en rak linje direkt under dina fingrar för att skapa en tums bred del som kommer att fungera som en längdguide för resten av håret.

5.

Kamma och klippa sektioner av triangeln från vardera sidan av den första skärningen med små överlappningar i snittdelarna till ensu Alla ändarna är nivån. Kamma rakt ner genom hela sektionen och sluta precis före ändarna för att använda den horisontella kammen som en guide för att se om ändarna är raka. Skjut bort några långa eller ojämna ändar.

6.

Lossa resten av håret. Kör ratten svans kam från slutet av mitten avskjutande till en punkt en tum ovanför ändarna av den ursprungliga triangeln avskjutning på vardera sidan av din klients nacke för att expandera triangeln ut sidledes. Klipp resten av håret upp igen.

7.

Kombi det tillsatta håret och skär det i små sektioner med hjälp av den första sektionen som en längdguide.

8.

< p> Upprepa steg 7 och 8 tills hela baksidan av klientens hår är skuren i en rak, ojämn linje och det är en avskjutning som går rakt över huvudets baksida från öron till öra, vinkelrätt mot mittpartiet.

9.

Lossa håret från höger om klientens huvud och kamma det rakt ner.

10.

< p> Kamma en tums bred del av håret från baksidan av mittpartiet som innehåller ungefär en fjärdedel av det klippta håret från bakstycket och resten av det uncut håret från höger sida.

11.

Klipp rakt på samma sätt som tidigare med hjälp av det klippta håret som en längdguide.

12.

Klipp resten av högerdelen på det här sättet, följ kanten runt framåt. Upprepa denna process till vänster tills hela klientens hår har skurits i en jämn, trubbig bob av önskad längd. Lämna några pärlor till slutet.

Layer Bob

1.

Placera punkten på råtta-kammen i slutet av mittpartiet och kör det rakt ner på sidorna av klientens huvud till bakom öronen på vardera sidan. Klipp upp de högra och vänstra sektionerna framåt för att lämna bakstycket gratis.

2.

Kamma en halv tums vertikal sektion rakt ut från klientens huvud från den vänstra delen av baksektionen med en hand.

3.

Knappa ändarna av detta avsnitt vertikalt mellan de två framkanten av din andra hand med handflatan mot dig.

4. Placera kniven på en frisörhäftare på sektionens övre hår i ett par tum från fingrarna och kör försiktigt ner det mot hårets ändar i små slag. Låt de övre delarna av hår falla bort från fingrarna, eftersom de är razorerade för att lämna bara de långa bottensträngarna mellan dem. Detta kommer att skapa en avsmalnande punkt med de översta strängarna av håret som är kortast och håret nedan blir gradvis längre.

Komba en annan vertikal sektion precis till höger om den första och upprepa razoringprocessen. Arbeta dig runt resten av bakstycket e sidodelar och laga dem på samma sätt. Razor snabbt för att undvika att skapa likformiga lager och att ge rörelse till stilen.

Avsluta klippningen

1.

Kamma och torka håret i klienten ' s naturliga stil.

Kör fingrarna genom håret på samma punkter på motsatta sidor av klientens huvud för att kontrollera att längden är jämn, särskilt vid främre. Razor bort eventuella ojämna ändar.

Trim klientens smäll om hon har någon. Kamma dem ner i samma vinkel som klippet blir (t.ex. rak mot rak Bangs) och sluta med önskad längd. Ta bort håret längre än vad kammen vilar.

Bobs är en av dagens mest populära frisyrer. De kan ge ett fullare utseende till fint hår och är ett elegant alternativ för kvinnor som vill göra en drastisk förändring till längre frisyrer. Lägga till lager i en bob ger det volym, struktur och form och genom att använda en rakhyvel kan du uppnå ett mer sprött och modernt utseende. Stil en bob med plana strykjärn och lite hårvax scrunched i ändarna.