Hur man sparar pengar på din bröllopsklänning

 

1.

Det är väldigt enkelt att få sopas upp i förberedelsen av ett bröllop. Dekorationer, tårta, inbjudningar, musik, är bara ett urval av spänningen. Ditt huvud kan vara i molnen men hålla fötterna på marken. Du vill inte vara i skuld för år eftersom du splittrade överdrivet på ditt bröllop.

2.

En brudklänning är en av dagens höjdpunkter och kommer att komma ihåg för livet som fångats i bröllopsportföljen så att du vill ha klänningen att vara särskilt hisnande. Den goda nyheten är att du kan få glamour och en bråkdel av detaljpriset.

Bröllopsklänningar säljs för $3500 Ursprungligen kan erbjudas några hundra dollar. Håll ögonen på craigslist.com, ebay och andra lokala förlag.

3.

Ta med dina vänner och familj i sökningen. Många mammor, moster, kusiner, systrar eller vänner kan ha sparat sin klänning och kan vara hedrad att låna ut eller möjligen ge det till dig.

4.

En annan plats är årlig försäljning Eftersom designarna gör plats för nästa årstider, rensar de ut sina lager till otroliga priser.

5.

Butiker som David's Bridal erbjuder ett brett urval brudklänningar och deras priser är rimliga.

6. < / p>

Om du bor nära ett stort storstadsområde som Los Angeles, San Francisco eller New York, befinner du dig i plaggdistriktet. De som har varit där skattar shopping upplevelse där du kan hitta designer kläder för pennies på dollarn.

7.

Njut av din shopping och kolla tillbaka för kommande artiklar om annat bröllop tips på pengarna!

Tips och varningar

  • Försök alltid på din klänning ungefär 30 dagar före ditt bröllop för att kontrollera om du har rätt passform. Du kan ha förlorat eller gått i vikt och du vill inte hitta det här på dagen för ditt bröllop!
  • Ändra din klänning om det behövs.
  • Använd en välrenommerad kemtvättstjänst som specialiserar sig på bröllopsklänningar. Be om att den är packad i en lufttät för att behålla materialet.
  • Spara din tvättade klänning i en låda och ur ljus som kommer att gula tyget.
  • Din speciella dag närmar sig; den som du har drömt som en ung tjej fram till nu. Den här dyrbara tiden kan tyvärr vara ganska dyr men en smart brud kan se ut som en prinsessa till en överkomlig kostnad.