Hur man uppdaterar ett gammalt pärlstav halsband

 

1.

Förkorta det.

Ibland kan ett gammalt beaded halsband uppdateras genom att ändra längden. Ett halskedjan som ser lite gammaldags sliten full längd kan förkortas för att skapa en hip choker. Om du inte vet hur du gör det själv, ta det till din lokala smyckesverkstad eller pärlaaffär. Ännu bättre, ta en halsbandsstringsklass på din lokala pärlaffär. Det gör att du inte bara kan förkorta ditt halsband utan göra några egna skräddarsydda skapelser.

2.

Lägg till några pärlor.

Ta med dig ditt gamla pärlhalsband med dig till din lokala pärlaffär. halsband ut på ett pärlbricka och prova olika pärlor med ditt halsband. Experimentera med olika mönster och arrangemang och se vad som fungerar. När du har en plan kan du själv begränsa det eller låta någon i pärlaffären göra det för dig. < /p>

3.

Till ett hängsmycke.

Försök att uppdatera ett vintagekedja genom att lägga till ett intressant hängsmycke. Återigen har ditt lokala pärlaffär antagligen ett bra urval av pendlar som kommer att fungera. Om du inte kontrollerar en smyckenaffär eller ett antikvitetshus för något unikt.

4.

Använd det som ett armband.

Istället för ha på dig ditt gamla halsband på nacken, linda det med dig d din handled flera gånger och haka den. Du kommer att ha ett höftlångt armband med ett helt nytt utseende.

5.

Layer it.

För att uppdatera ett vintagekedja, bära två andra halsband av olika längder för att skapa en skiktad effekt. Det är en omedelbar uppdatering!

Tips och varningar

  • Du kan ha så mycket tid uppdatera ditt gamla beaded halsband som du vill köpa dem från sparsam butiker och garageförsäljning för att ge dem ett helt nytt utseende. Ha kul!
  • Om du just har fått ett gammalt pärlband av din moster Clara och känner att det ser lite ut som 'daterat', kanske du vill ge det ett mer modernt utseende. Här är hur du uppdaterar ett gammalt pärlband.