Hur man väljer Jane Iredale Color Makeup

 

1.

Välj den bästa grunden baserat på hudton, färg och problem. Amazing Base foundation passar för de hudtyper som inte kräver många färgkorrigeringar. Basen kommer i 13 färger uppdelad i varma, coo och neutrala toner. Kall toner fungerar för dem med en rosa hud underton. Varma toner fungerar för dem med en gul underton. Neutrala toner kan i allmänhet bäras av kvinnor av alla hudfärger. Sminken är väldigt likartad med andra mineralfundament som finns på dagens marknad. Renpressad bas är en mineralfundament som även innehåller vitamin E. Denna grund kommer i samma nyanser som Amazing Base plus ytterligare 10 mörkare nyanser för kvinnor av färg. Det är emellertid inte ett pulver utan en mousse med ett pumpleveranssystem. Det fungerar bäst för kvinnor som bara behöver en ren u0026 # x201C; kiss u0026 # x201D; av färg som ser både naturlig och frisk ut. Likvida mineraler kan bäras av nästan alla kvinnor. Det är dock gjord speciellt för dem som har rynkor och fina linjer som de vill dölja. Det är en utmärkt produkt för avfärgning av hudfärg samt för att minimera förstorade porer.

2.

Leta efter det ytbehandlingspulver som bäst passar specifika hudbehov. Pure Matte Finish Powder är ett minerallackeringspulver som också absorberar överflödig olja i huden. Det hjälper också att hålla stiftelsen frisk och ny hela dagen. Amazing Matter Loose Finish Pulverlås i hudens fukt samtidigt som du absorberar eventuellt överskott av olja. Så-Brons och Borstar Me Bronze bronzing pulver kommer i neutrala terrakotta nyanser som fungerar med praktiskt taget alla hudfärger och typ. Båda pulverna innehåller metalliska shimmers av färg som hjälper till att lägga till en hälsosam glans till huden. Dessa bronzers multi-task vackert. De kan användas som rodnad, som konturer, på ögonen och på läpparna. Mongonglow innehåller äkta guldflingor i fyra olika nyanser av pulver som kan användas med, under eller ovanpå andra fundament, rodnad, ögonskuggor och läppfärger.

3. Välj en concealer som inte är mer än en eller två nyanser ljusare än den naturliga hudfärgen. Ta bort Concealer fungerar bra för de kvinnor som brukar ha ovanligt puffiga ögon. Ljuset Concealer fungerar bra för kvinnor med mörka cirklar som skryter till toner av blått, lila eller svart. Eftersom det är en behandling som också lyser när den döljer, kan den användas av kvinnor som lider av hyperpigmentering. Dysappear Concealer täcker alltför mörka områden som kan orsakas av botched permanent sminkproblem och tatueringar. Det innehåller också speciella ingredienser som tros hjälpa de som lider av smärre hudproblem och fläckar. Korrektfärgade färgdämpare hanterar ovanliga pigmenteringsproblem. Gul concealer hjälper till att dölja ovanlig rodnad; persika täcker blåtonade fläckar; lila täcker gula färger och beigeverk för att täcka mindre pigmenteringsproblem.

4.

Leta efter blöjor som lyfter fram och gör kinderna att glöda med utseendet på en inre strålning. Välj en blush nyans som nära matchar hudens naturliga färg när den rodnar. Välj dubbla nyanser i samma färgfamilj för att markera och konturera.

5.

Matcha pennblyertsfärgen så nära som möjligt till den naturliga hårfärgen. Det ska blandas och se naturligt ut utan att mörkret blir mörkt. Använd en klar penngel för att ställa in färgen på plats och för att den ska vara kvar hela dagen.

6.

Applicera en lockprimer för att få den bästa övergripande färgeffekten från skuggan och för att se till att färgen förblir hela dagen. Välj ögonskugga duos eller trios som komplimangerar ögonfärgen, markera brynbenet och konturforma ögonen. Välj färger som komplimangerar ögonen istället för att matcha dem. Leta efter kontrastfärger som bruna skuggor för blå ögon eller lavendel och plommon nyanser för hassel och bruna ögon. Prova flera nyanser inom samma färgpalett för att ta reda på vilka som fungerar bäst.

7.

Stick med en mascarafärg som är neutral för vardagligt slitage. Plocka något i djupa taupe, brunt, brunt svart, djupt marinblå och naturligtvis svart. Spara färgade mascara till speciella tillfällen.

8. Använd pennor för att öppna ögonen och få dem att se vitare och ljusare ut. Vit högljus placerade på ögonns hörn gör ögonen välutrustade och redo att möta dagen. Ljusrosa nyanser på pannabenet hjälper till att öppna ögonens utseende.

9. Använd läppfodral för att stärka formen eller förstärka läpparnas utseende innan du applicerar läppfärg . Välj dämpade, glansiga läppfärger för dygnsslitage. Välja fuktiga läppbottnar när läpparna är ovanligt torra och krackade. Håll fast vid nakna läppar när den tunga sminkar på ögonen. Använd ljusa läppfärger när ögonen är tonade ner.

Tips och varningar

  • Be om provprover av de färger du vill prova innan du gör dyra inköp som inte kan returneras.
  • De flesta kvinnor kan ha någon nyans av läppfärg. Tricket är att hitta rätt nyans inom färgspektret. De med svarta toner bör välja blåfärgade färger, medan de med varma toner ska hålla sig i gula färger.
  • Mörkfärgade läppstift gör att små läppar ser ännu mindre ut.
  • Jane Iredale Cosmetics är en av de bästa och mest framstående mineralerna som finns tillgängliga idag. Fokuserar kraftigt på en frisk, vacker hud Jane Iredale Cosmetics har tagit de bästa egenskaperna hos traditionell smink och mineral för att utveckla något lite nytt och annorlunda. Jane Iredale har en inbyggd solskyddsmedel av SPF 20, samtidigt som den ger stor täckning som kommer att gömma nästan vilken typ av hudfärgning som helst. Till skillnad från andra mineraltillverkningar kräver Jane Iredale inte en separat concealer, även om de är tillgängliga för dem som vill ha dem. En dold egenskap är byggd direkt in i många av pulverfundamenten. Ännu bättre använder Jane Iredale inga extra kemikalier, tillsatser eller konserveringsmedel som kan irritera huden eller orsaka allergiska reaktioner. Alene är de mineraler som används för Jane Iredale ensamma som möjligt. De orsakar inte eller sprider bakterier eller svampar. Som det är med mest mineraltillverkning är tricket att hitta den perfekta produkten för varje applikation.