Hur man väljer Makeup för den stora kvinnan

 

1.

Stiftelse - En kvinna med plusstorlek ska välja en grund som matchar hennes hud så nära som möjligt. En stark linje runt käken kommer att betona det faktum att hennes ansikte är rounder och få henne att se ut som om hon har på sig en mask. Eftersom en kvadratisk kvinnas rundade kinder har en tendens att fånga ljuset, så ser hon ut som om hon är svettas eller har fet hud om hon går med en djupare grund, bör hon också tänka på en mattare finish än en duggig. Jag rekommenderar MAC Cosmetics 'Studio Fix. Det är inte pastaliknande, men mer mattpulver.

2.

Blush-Blush ska komplimangera hennes hud och hår. En neutral mjuk rosa, ros eller persika är alltid ett säkert val. Det borde aldrig tillämpas så att det ser ut som en dragdronning. Ta det från mig damer, oavsett vad modetidningarna säger, en mörkare rodnad under 'äpplen' i kinderna skapas inte ett slankare ansikte. Det ser ut som mörk rodnad appliceras på fel ställe. Blush bör appliceras på kindernas äpplen. Smile och applicera rodna till den fulla delen av kinderna. Var noga med att applicera i en mjuk cirkelrörelse för att undvika en hård remsa av rodnad över kinderna. Min personliga favorit är Maybelline Dream Mousse Creme blush. Det är långvarigt, lätt att blanda och ger ett ungdomligt glöd.

3.

Eyes- För den plusstora kvinnan som spelar upp är dina ögon nästan alltid en bra idé. Det är dock inte starkt, skarpa färger är inte tillrådliga. Det är inte heller en kraftig tillämpning av ögonskugga och liner. Tricket är att betona ögonen, göra dem gnistrande, inte efterlikna en tvättbjörn. Det betyder inte att plusstorleken kan 't dra av ett sexigt rökigt öga, tvärtom är rökiga ögon stora för kvinnor med stor storlek. Ögonskugga borde vara i en färg som komplimangerar kvinnans outfit (förhoppningsvis kläder din klädsel ditt hår, ögon och hudfärg). En ljus skimrande ögonskugga borde ligga precis under pennlinjen. Detta kommer att tendera att öppna ögonen och få dem att se yngre och större ut, så att du blir vakenare när du kanske inte har fått en hel 8 timmar natten innan.

Eyeliner kan appliceras till de övre och nedre locken, applicera dock inte hela vägen över ögat. Börja vid ungefär mitten och gå till ögonets yttre hörn. Detta öppnar ögat och betonar ögonfärgen. Brun-svart, kolbrun och rökblå är stora neutrala färger för nästan alla ögon eller hårfärg. En kvinna kan också dra färgen bara lite bortom utsidan av ögat på det nedre locket, för att skapa ett lite exotiskt utseende. Om kvinnan faktiskt kan säga att det är vad hon har gjort, har hon tagit ut linjen för långt. Det borde inte se ut som en Vegas-show-tjej, bara ge ett stort mandelformat öga. Och naturligtvis som körsbären på toppen slutar alltid med en mascara som är gratis till din ögonfärg.

Om en kvinna är nervös eller osäker på vad man ska göra med ögonkonstruktionen, en bra idé är att spela upp den naturliga färgen på ditt öga. Jag rekommenderar Almay Intense iColor. De har en pall för varje ögonfärg komplett med skugga, liner och mascara.

4.

Läppar-läppstift suger samman en kvinnas hela utseende, oavsett storlek. Hon borde tänka på en färg som ser bra ut, beroende på tillfälle. Hon bör också vara försiktig med mycket trendiga färger, såsom lila eller annat 'mode' färger. Såsom en bluish-lila läppstift eller moss-gröna nyanser. Resultatet är likliknande läppar, vilket är oattraktivt till max. Läppar som är för neutrala är också oattraktiva. De ger en kvinna en vanlig, mousy look utan pizazz. En plusstorlek kvinna skulle vilja ha färg i hennes läppar, eftersom de också kommer att dra ögat bort från ansiktets runda. Jag föreslår en fin blank färg med lite gnista. Det skapar en fylligare, pouty läpp som helt enkelt kan kyssas. Även färg på dina läppar precis som din rodnad kommer att få dig att se yngre och mer levande ut. Min favorit läppprodukt är L 'Oreal Infallible Failure Never Lip Gloss. Det tar ungefär en timme eller två som är bra för en läppglans, och färgen är jättebra med tillräckligt mycket glans.

Tips och varningar

  • Ta bort dina rädslor. Du ska aldrig vara rädd för att ha rökiga ögon och sultiga läppar. Du ska inte vara rädd för att vara sexig. Om din smink är sexig kommer du att må bättre om dig själv. Och vad är ju smink om, om vi inte ska se oss bättre och känna oss bättre?
  • Makeup är ett hett ämne för många kvinnor. Kvinnor tycker om att diskutera smink, olika formler som de har försökt, vad som fungerar och viktigast, vad gör det inte. Alla kvinnor, oavsett form eller storlek, är intresserade av att hitta bra tips som gör att de kan se sitt bästa ut. Plus storlek kvinnor är inget undantag. Vi har också unika problem som innebär att vår sminkapplikation är ännu viktigare.